1. Trebuie să te arajezi pe deplin cu stilul tau, din cap pana in picioare

La fel cum atitudinea face diferenta, la fel face și modul cum te arajezi. Permiteți-mi să explic ce vreau să spun prin “a te aranja”. O mulțime de oameni lucrează pe o singură zonă de stil, de exemplu, cum ar fi hainele. Ceea ce uită însă este aranjarea parului, aspectul unghiilor, aspectul fetei, accesoriile – toate trebuie sa fie in ton cu stilul. Acestea sunt la fel de importante. Nu poti avea o imagine completa si impunatoare doar avand haine care iti stau bine. Aspectul fetei sau mainilor care nu sunt aranjate creeaza un dezechilibru care va fi observat de cei cu care vei interactiona. Coafura face parte pe langa modul de alegere a hainelor, dintre elementele care creeaza impact psihologic in comunicare. Felul de a fi, stilul adoptat, tinuta, comportamentul si modul cum va imbracati spune multe despre dumneavoastra. A fi ingrijita presupune sa tineti cont de toate aspectele – din cap pana in picioare!

2. Blugi, genti si pantofi scumpi si de calitate. Toată lumea are nevoie de ele in garderoba

Nu pot explica diferenta intre blugii, gentile, pantofii scumpi si cei obisnuiti decat din punct de vedere al calitatii materialelor. Dar in moda nu numai aceasta diferenta face valoarea. Diferenta se mai face si din punt de vedere al modului cum se poarta si cum rezista in timp niste blugi scumpi, o geanta sau o pereche de pantofi scumpa. Cine a purtat si poarta, intelege la ce ma refer. Calitatea este intr-adevar superioara modelelor obisnuite, dar modul cum se poarta si cum se simt blugii si pantofii adevarati merita incercat. La fel si o geanta de dama din piele naturala isi pastreaza forma si aspectul, rezista mult timp. Puneti bani deoaparte, putin cate putin si luati-va o pereche, una nu mai multe, de blugi scumpi. Veti intelege de ce! Purtati pantofi din piele naturala de calitate, accesorizati tinuta cu o geanta de dama din piele naturala si veti observa diferenta.

3. Sa ai in garderoba si piese de vestimentatie clasica

Un sacou, clasica bluza alba, un pantalon din stofa sau un taior, mai ales atunci cand lucrezi intr-un mediu business, sunt piesele de baza. In anumite birouri si firme chiar sunt impuse restrictii privind liberatea alegerii pieselor vestimentare sau a culorilor acestora. Chiar daca nu lucrezi intr-un astfel de mediu, este bine sa ai in dulap cateva piese “de rezistenta” clasice care pot fi combinate usor. Nici nu stii ce usurare este in momentul in care trebuie in graba sa adopti o tinuta clasica.

4. Combinarea hainelor este minunatata

Prin combinare inteleg folosirea mai multor elemente vestimentare suprapuse intr-o tinuta. Cand este vara acest stil este greu de realizat. Oamenii se imbraca subtire, cel mai adesea cu un singur strat, si acesta subtire. Totuși, în timpul iernii, puteți imbraca mai multe straturi, fapt ce face ca alegerea si rezultatul sa fie incantator si sofisticat. Vara poti apela la esarfe din Vascoza sau esarfe din Modal pe care le poti innoda “nonsalant”. In serile mai racoroase de vara, fie ai la tine un plovaras foarte subtire sau o porti in jurul umerilor o esarfa din lana naturala.

5. Sa nu purtați prea multe accesorii

Poti purta ochelari de soare, palarii, esarfe, bratari, curele, lantisoare si alte accesorii care sunt la moda. Sunt placute, aduc un plus tinutei, dar, tine minte, mai putin este mai mult atunci când vine vorba de moda. Nu exagera cu accesoriile! Evita sa ai incheietura plina de bratari. Cum se si spune “Less is more”. 😉

Intrati la noi pe site si descoperiti produsele noastre deosebite!

Click AICI –> Premium Boutique Online Stilultau.ro

Daca doriti sa creati o legatura web-link catre site-ul sau blogul nostru sau doriti sa preluati poze, imagini, date, texte, informatii, trebuie in prealabil sa aveti acordul in scris al Societatii. La publicare va trebui sa mentionati sursa in mod vizibil: Sursa: Stilultau.ro , cu link catre site-ul www.stilultau.ro. Acordul va fi revocabil, poate fi pe termen limitat si fara a acorda exclusivitate. Acordul se refera la preluarea datelor de pe: www.stilultau.ro, http://stilultau.ro/blog , pagina oficiala de Facebook, pagina oficiala de Instagram, pagina oficiala de Twitter, …etc

 

Comments

comments