Predictii astrologice oferite de Astrolog Silvana Paula Popa pentru Premium Boutique Online Stilultau.ro

27.12

Gradul Kozminsky al zilei este 6 Capricorn: “Un călător merge printr-o pădure adâncă, poteca sa fiind străjuită de copaci bătrâni si nodurosi. Se apropie seara, iar calea este lungă si fără sperantă, dar sus se poate vedea o stea printr-un strat de nori subtiri, luminând un frumos cer albastru”

Acesta este un simbol al Manifestarii. Care zice sa nu ne pierdem speranta si sa credem in steluta noastra calauzitoare sau norocoasa, caci multi abandoneaza cand mai au doar un pas! Azi suntem seriosi, consecventi, organizati si nu uitam ca, in cele mai intunecate nopti, steluta noastra lumineaza bucatica ei de cer.

Culorile zilei: violet, indigo.

Ingerii zilei: Raphael. Miel. Seraphiel.

Parfumul zilei: fumigatii; mastic.

28.12

Gradul Kozminsky al zilei este 7 Capricorn: “O harpă cu strunele rupte, cu o figură furioasa deasupra ei”

Acesta este un simbol al Riscului. Poate fi o zi cu dificultati din punct de vedere profesional si ar trebui sa fim atenti la documente, contracte, termene limita, livrari, transporturi, scadente.
Cum zice Kozminsky : daca vrem sa cantam, intai sa ne acordam harpa 😉
Este o zi buna sa ne punem calitatile in evidenta si mai ales sa le folosim in scopuri nobile prin idealism, poezie, frumusete.

Culorile zilei: bleumarin, grena.
Purtati cu incredere accesorii de culoare bleumarin, denota eleganta si rafinament. Va recomandam un model practic – Geanta Rucsac din piele naturala, marca Pelletterie Veneta. Este lucrata manual in Italia din piele fina. Dispune de fermoare si inchideri de siguranta, buzunare interioare. Avand in vedere finetea materialelor si finisajele impecabile, se poate purta si la tinuta office, cat si la tinute de zi.
Mai multe modele si culori gasiti la noi pe site: www.stilultau.ro

Ingerii zilei: Sachiel. Castiel. Asasiel.

Parfumul zilei: sofran.

29.12

Gradul Kozminsky al zilei este 8 Capricorn: “O femeie priveste un leagăn de copil gol, cu adâncă durere si cu figura unui copil alături de ea, înconjurată de o lumină strălucitoare si încercând să străpungă disperarea din sufletul ei”

Acesta este un simbol al Admonestarii. Sa nu ignoram o anume cunoastere care ne-ar elibera…Asa ca suntem atenti si selectivi cand e vorba de informatiile care ne trec pe la urechi si mai ales suntem retinuti: daca vorbim mult, argumentam, justificam…pierdem exact detaliul care ne-ar putea fi de folos !

Culorile zilei: galben, negru.

Ingerii zilei: Anael. Rachiel. Sachiel.

Parfumul zilei: creson.

30.12

Gradul Kozminsky al zilei este 9 Capricorn: “Un om zace pe jumătate adormit pe un câmp, în spatele lui fiind o figură învăluită cu bratele ridicate”

Acesta este un simbol al Iluminarii. Este vorba despre persoane care au capacitatea de a-i inspira si impresiona pe ceilalti prin munca lor si prin mesajele pe care le transmit. Persoane care aduc lumina acolo unde e intuneric, persoane care aduc bucurie acolo unde e durere, persoane care aduc liniste acolo unde e zbucium. E un grad al Maestrilor, oriunde ar fi ei.
Sa fim constructivi astazi si precauti deoarece cu atitudinea potrivita, le ducem noi la bun sfarsit pe toate!

Culorile zilei: negru, bronz.

Ingerii zilei: Cassiel. Machatan. Uriel.

Parfumul zilei: fumigatii; sulf.

31.12

Gradul Kozminsky al zilei este 10 Capricorn: “O lumină sclipitoare se furisează într-o armurărie, pe ai cărei pereti atârnă accesorii de război lustruite”

Acesta este un simbol al Militarismului. Atentioneaza asupra faptelor de eroism, mici sau mari, capacitatii de a ne dedica unor cauze pe care le consideram drepte si, mai ales, asupra deciziei unora de a-si subordona viata unei ideologii, de orice natura ar fi ea… Asa ca recomandarea zilei ar fi sa tinem armele acolo unde le este locul: in cui!!

Culorile zilei: galben, auriu.
Eleganta unei bratari marca Stamerra este vizibila de la distanta. Sunt realizate manual in Italia din alama placata si piele autentica de piton sau crocodil. Veti gasi la noi pe site modele inguste si modele late, in diverse culori si tipuri de piele. Fiecare bucata este un unicat si sunt disponibile exclusiv in Romania doar la www.stilultau.ro

Ingerii zilei: Michael, Dardiel, Huratapal.

Parfumul zilei: grau rosu.

 

Daca doriti sa creati o legatura web-link catre site-ul sau blogul nostru sau doriti sa preluati poze, imagini, date, texte, informatii, trebuie in prealabil sa aveti acordul in scris al Societatii. La publicare va trebui sa mentionati sursa in mod vizibil: Sursa: Stilultau.ro , cu link catre site-ul www.stilultau.ro. Acordul va fi revocabil, poate fi pe termen limitat si fara a acorda exclusivitate. Acordul se refera la preluarea datelor de pe: www.stilultau.ro, http://stilultau.ro/blog, pagina oficiala de Facebook, pagina oficiala de Instagram, pagina oficiala de Twitter, …etc

Comments

comments