Predictii astrologice oferite de Astrolog Silvana Paula Popa pentru Premium Boutique Online Stilultau.ro

6 noiembrie

Gradul Kozminsky al zilei este 14 Scorpion: “Un băiat toarnă apă printr-o sită într-un vas mare, privind la alti doi care se luptă”

Acesta este un simbol al Distragerii. Si ne atentioneaza sa nu ne lasam mintea sa zburde de colo-colo, in subiecte si amanunte fara prea mare semnificatie, uitand de ce ne-am apucat si ce avem de fapt de facut. Segmentarea e buna, si pauzele dar cel mai bine e sa ne facem o lista de prioritati si sa le luam pe rand. Zice Kozminsky: „Tendinta e sa piarda prin neglijenta ce castiga prin munca”.
Cantarim bine bugetul de venituri si cheltuieli dar si avantajele si dezavantajele pe care le avem in viata sociala, prin asocierea cu anumite grupuri sau persoane. Atentie la cumparaturi!

Culorile zilei: alb, bleu, negru.

Ingerii zilei: Gabriel, Michael, Samael.

Parfumul zilei: aloe.

7 noiembrie

Gradul Kozminsky al zilei este 15 Scorpion: “O corabie mare în largul unei coaste stâncoase, este scuturată de valuri”

Acesta este un simbol al Conflictului. Asta daca nu stim sa…ne retragem la timp. Putina aventura si provocare ne stimuleaza si, fie ca e vorba de calatorii, fie ca e vorba de avansare profesionala, nu ne lipseste nici sansa, nici energia. Doar sa evaluam costurile si obligatiile aferente caci, daca nu suntem dispusi sa si dam inapoi ceea ce primim informatii, sprijin material sau emotional balanta se dezechilibreaza si chiar aliatii ne pot deveni oponenti.

Culorile zilei: bordo, maro.

Ingerii zilei: Samael. Satael. Amabiel.

Parfumul zilei: piper.

8 noiembrie

Gradul Kozminsky al zilei este 16 Scorpion: “Un bătrân războinic stă în genunchi, cu o sabie în cruce înfiptă în pământ în fata sa, si se roagă”

Acesta este un simbol al Remuscarii. Si, asa cum spune Kozminsky, chiar daca suntem implicati in jocurile si bataliile vietii, e bine sa ne amintim ca e o putere care ne sustine si ne e mereu alaturi si “sa ne rugam pentru pace in mijlocul razboiului”.
Ne putem confrunta si cu evenimente ciudate sau neasteptate asa ca, in primul rand, sa fim atenti la imaginea de ansamblu dar si la detalii si sa incercam sa ne controlam intai pe noi…si pe urma situatiile.

Culorile zilei: caramiziu, indigo.

Ingerii zilei: Raphael. Miel. Seraphiel.

Parfumul zilei: fumigatii; mastic.

9 noiembrie

Gradul Kozminsky al zilei este 17 Scorpion: “Un pumnal cu mânerul încrustat cu nestemate, stă înfipt într-un document”

Acesta este un simbol al Romantismului. Care indica forta, entuziasm,implicare si perseverenta. Zi buna sa ne punem calitatile in evidenta si mai ales sa le folosim in scopuri nobile. Idealism, poezie, frumusete-spune Kozminsky.

Culorile zilei: rosu, albastru.

Ingerii zilei: Sachiel. Castiel. Asasiel.

Parfumul zilei: sofran.

10 noiembrie

Gradul Kozminsky al zilei este 18 Scorpion: “O balerină abia iesită din scenă vorbeste cu câtiva bărbati care o flatează”

Acesta este un simbol al Inflamarii. Si se refera in special la dorinte si pasiuni. Seamana cu dependenta de adrenalina sau de zahar. Asa ca e bine sa ne implicam in exercitii fizice, arta, dans, muzica si sa ne incantam simturile dar…cu masura si responsabilitate caci, stim doar, ce-i prea mult strica si, cum spune Kozminsky, riscam sa ne pacalim singuri, in cele din urma.

Culorile zilei: roz, negru.

Ingerii zilei: Anael. Rachiel. Sachiel.

Parfumul zilei: creson.

11 noiembrie

Gradul Kozminsky al zilei este 19 Scorpion: “O femeie îmbrăcată strident si împodobită cu inele, brătări si multe bijuterii sclipitoare, priveste cu ochi plini de dorintă prin vitrina unei giuvaergerii”

Acesta este un simbol al Retrogradarii. Si se refera tot la pasiuni care ar trebui controlate 😉
Azi poate ca e vorba insa si de mirajul posesiei sau posesiunilor, cumparaturi, dependente si alte lucruri “cu sclipici” care ne atrag sau chiar ne inrobesc. Sigur, cumpatarea e solutia. Succes!

Culorile zilei: bleumarin, verde.

Ingerii zilei: Cassiel. Machatan. Uriel.

Parfumul zilei: fumigatii; sulf.

12 noiembrie

Gradul Kozminsky al zilei este 20 Scorpion:“Un băiat chipes urcă pe o scară, privind în sus spre cer”

Acesta este un simbol al Determinarii. E o zi buna pentru persoanele active, care si-au propus anumite teme de rezolvat, care au un plan si care se tin de el, in special daca e vorba de activitati casnice, competitii sportive, lucrari cu termen de predare si documentare.

Culorile zilei: bleu, auriu.

Ingerii zilei: Michael, Dardiel, Huratapal.

Parfumul zilei: grau rosu.

Comments

comments