Predictii astrologice oferite de Astrolog Silvana Paula Popa pentru Premium Boutique Online Stilultau.ro

31 mai

Gradul Kozminsky lui Mercur, guvernatorul  zilei, este 19 Taur: “Un arcas îmbrăcat în rosu trage cu săgeti înspre Lună”

Acesta este un simbol al Inutilitatii. Avem o atentionare azi cu privire la iritabilitate, agresivitate si lipsa de autocontrol… si o tendinta de a ne supra-estima puterile 😉 Asa ca, oricat de minunate ne-ar fi intentiile, e posibil sa ne luptam cu morile de vant, sa incercam sa controlam lucruri care nu sunt sub controlul nostru sau sa facem „bine” cu forta. Iar binele, asa cum il vedem noi, poate ca nu e si binele celorlalti…si stim noi ce drum e pavat cu bune intentii… 😉

Culorile zilei: alb, bleu.

Ingerii zilei: Raphael. Miel. Seraphiel.

Parfumul zilei: fumigatii; mastic.

1 iunie

Gradul Kozminsky al zilei este 11 Gemeni: “Incinta unei burse de mărfuri, multi oameni strigă, împingându-se si cu hârtii în mâinile ridicate”

Acesta este un simbol al Pericolului, si atrage atentia asupra jocurilor, in special financiare, fie ca e vorba de bursa, actiuni, investitii, parti sociale, procente, dobanzi…si lista poate continua, atingand si jocurile de noroc. Speculatiile financiare nu sunt pentru oricine si, cum Roata Norocului e schimbatoare, chiar si cei mai calificati jucatori pot avea surprize. Si chiar daca unii castiga, pot constata ca s-au agitat si si-au pus toate resursele in ceva ce nu merita cu adevarat, iar toata aceasta energie ar fi putut fi folosita mult mai productiv si semnificativ.
Azi suntem atenti la strategie si daca avem cele mai mici indoieli…e bine sa le dam atentie!

Culorile zilei: albastru, turcoaz.

Solutia accesorizarii tinutei cu albastru sau turcoaz poate fi prin purtarea unei esarfe fine si delicate. Descoperiti gama noastra de ESARFE de pe site si comandati cu incredere.
>>> CLICK AICI pentru categoria esarfe.

Ingerii zilei: Sachiel. Castiel. Asasiel.

Parfumul zilei: sofran.

2 iunie

Gradul Kozminsky al zilei este 12 Gemeni: “Un contabil îsi stoarce creierii, aplecat deasupra unei balante contabile pe care se străduieste s-o echilibreze”

Acesta este un simbol al Exactitatii si cere evaluarea corecta a situatiilor si anturajului. Cantarim bine bugetul de venituri si cheltuieli dar si avantajele si dezavantajele pe care le avem in viata sociala, prin asocierea cu anumite grupuri sau persoane. Atentie la cumparaturi, iar astazi trebuie sa renuntam la ceva din ce e numai al nostru in favoartea altuia si sa ne multumim cu ce ni se ofera in schimb. E si un soi de competitie la mijloc dar generozitatea este cheia.

Culorile zilei: mov, lila.

Ingerii zilei: Anael. Rachiel. Sachiel.

Parfumul zilei: creson.

3 iunie

Gradul Kozminsky al zilei este 13 Gemeni: “Doi oameni jucând cărti, un altul stă în spatele în spatele unui jucător făcând semne adversarului său”

Acesta este un simbol al Amagelii. Atentie cui ne dam increderea azi! E o predispozitie spre tradare, inselaciune si tranzactii dubioase asa ca putina vigilenta nu strica. Suntem atenti si la noi, si la cei din jur (in special copii si parinti) care sunt mai usor de impresionat…si bineinteles la partenerii de afaceri. Cautam astazi sa ne crestem starea de bunastare fizica, emotionala si mentala.

Culorile zilei: turcoaz, bleumarin.

O geanta rucsac culoare bleumarin, realizata manual din piele naturala, este accesoriul ce imbina perfect stilul elegant – modern cu cel casual. Vizionati gentile rucsac si multe alte modele direct la noi pe site >>> CLICK AICI !

Ingerii zilei: Cassiel. Machatan. Uriel.

Parfumul zilei: fumigatii; sulf.

4 iunie

Gradul Kozminsky al zilei este 14 Gemeni: “Un om într-o pădure înmânează altui om o casetă deschisă, plină cu bijuterii pe care tocmai le-a furat dintr-un castel din apropiere”

Acesta este un simbol al Incurcaturii. Azi s-ar putea sa dam socoteala, pe nedrept chiar, sau sa suportam consecintele actiunilor altora, doar pentru ca au fost prezenti (conjunctural) in apropierea noastra. Asa ca daca simtim discomfort sau jena in legatura cu manifestarile celor din jur, mai bine ne retragem si ne facem un program independent, nu de alta dar nu vrem sa ne stricam cheful.

Culorile zilei: galben, auriu.

Va recomandam gentile din piele naturala tip ICE, marca Pierre Cardin, culoare ocru auriu. Desoebite, elegante, sunt accesoriul perfect pentru o femeie care doreste sa iti arate stilul rafinat. Acestea si multe altele sunt disponibile pe site >>> CLICK AICI pentru a intra in categoria genti.

Ingerii zilei: Michael, Dardiel, Huratapal.

Parfumul zilei: grau rosu.

Daca doriti sa creati o legatura web-link catre site-ul sau blogul nostru sau doriti sa preluati poze, imagini, date, texte, informatii, trebuie in prealabil sa aveti acordul in scris al Societatii. La publicare va trebui sa mentionati sursa in mod vizibil: Sursa: Stilultau.ro , cu link catre site-ul www.stilultau.ro. Acordul va fi revocabil, poate fi pe termen limitat si fara a acorda exclusivitate. Acordul se refera la preluarea datelor de pe: www.stilultau.ro, http://stilultau.ro/blog, pagina oficiala de Facebook, pagina oficiala de Instagram, pagina oficiala de Twitter, …etc

Comments

comments