Predictii astrologice oferite de Astrolog Silvana Paula Popa pentru Premium Boutique Online Stilultau.ro

 

“Ori de cate ori exista un Adevar, exista un Simbol; Simbolurile sunt mult mai adevarate decat limbajul, mai elocvente decat poezia, mai sugestive decat definitiile si mai valoroase caci mai degraba sugereaza Necunoscutul decat sa cartografieze Cunoscutul.”

John Thomas (1826-1908) a fost un clarvazator, ocultist si vindecator din Tara Galilor, care si-a luat numele de Charubel si care si-a folosit abilitatile pentru a compune un set de simboluri ale celor 360 de grade, definind natura si influenta fiecarui grad. Interesant de mentionat este faptul ca Thomas socotea ca Zodiacul incepe la gradul 25 Balanta si nu la 1 Berbec, cum este general acceptat. Thomas a studiat legile naturii si legile vietii timp de 60 de ani si motto-ul sau a fost: ’in interior si nu in exterior’.

15.01

Gradul Charubel al Lunii, guvernatoarea zilei, este 5 Capricorn: “O micuta si simpla fereastra in peretele unui turn masiv”

Acest simbol ne recomanda sa ne bazam pe propriile resurse, idei si imaginatie si mai putin pe ajutor sau inspiratie de la altii. E si o recomandare sa pastram discretia si sa nu ne afisam prea mult azi…iar Charubel puncteaza:’suntem creatori, nu imitatori’.

Culorile zilei: maro, verde, alb.
Va prezentam o geanta superba din piele naturala, lucrata manual in Portugalia. Editie limitata “Mariana Monteiro”. Aceasta si multe altele disponibile pe site www.stilultau.ro 

16.01

Gradul Charubel al zilei este 27 Capricorn: “Doi barbati alearga intr-o cursa”

Zi buna pentru activitati care ne solicita la nivel fizic: sport, mers pe jos, activitati gospodaresti…e bine sa ne consumam energia in moduri cat mai concrete si productive sau macar neagresive 😉

Culorile zilei: maro, bordo.

17.01

Gradul Charubel al zilei este 28 Capricorn: “O scena de nedescris: haos, confuzie, imagini devastatoare”

Sa nu ne speriem, Charubel nu se refera la perceptii normale! Atentioneaza insa asupra unor persoane cu probleme psihice sau cu un “intelect slab” care pot provoca mult rau sau durere, atat lor cat si altora.

Culorile zilei: negru, bleu, violet.

18.01

Gradul Charubel al zilei este 29 Capricorn: “Un om mergand pe langa o vaca, cu mana pe spatele ei, conducand-o spre casa de la pasune, pe inserat”

E o zi in care rutina si respectarea programului sunt prioritare si ar trebui sa fim recunoscatori pentru asta! Daca avem o rutina zilnica eficienta si probata…Zi buna pentru crescatorii de animale, fermieri si producatori de produse alimentare.

Culorile zilei: negru, rosu.
Negru, nemuritor si intotdeuna elegant. Descoperiti gentile noastre, direct la noi pe site www.stilultau.ro

19.01

Gradul Charubel al zilei este 30 Capricorn: “Un cioban in varful muntelui, cu o bata in mana, uitandu-se dupa oile sale”

Sigur, asa cum precizeaza si Charubel, luam acest grad mai mult figurativ decat ad literam 😉 Acesta este gradul conducatorilor de societati, comunitati, organizatii, tari chiar. Si ne referim aici la cei care au putere si pozitii de avantaj. E momentul sa faca dovada abilitatilor lor de lideri!

Culorile zilei: negru, galben.

20.01

Gradul Charubel al zilei este 1 Varsator: “Un om stand la o rascruce de drumuri, nestiind incotro s-o apuce”

Multe oferte sau nici una? Indecizia e pericolul zilei de azi. Pana ne hotaram de ce sa ne apucam sau ce sa facem mai intai…timpul trece si pierdem momentul potrivit. Intuitia ne-ar putea fi de ajutor 😉

Culorile zilei: indigo, roz.

21.01

Gradul Charubel al zilei este 2 Varsator : “Trunchiul unui copac mare acoperit cu muschi si o scorbura”

Un grad romantic, cum spune Charubel, un grad al longevitatii, intelepciunii si obiectivitatii. Sa privim ce ni se intampla azi si prin prisma timpului: va fi la fel de important si peste cativa ani?!

Culorile zilei: mov, galben.
Purtati esarfe colorate, va vor innobila tinutele. In acest sens va recomandam esarfa din vascoza, culoare galben cu fructe si ornamente. Toata gama de esarfe disponibile pe site: www.stilultau.ro

Daca doriti sa creati o legatura web-link catre site-ul sau blogul nostru sau doriti sa preluati poze, imagini, date, texte, informatii, trebuie in prealabil sa aveti acordul in scris al Societatii. La publicare va trebui sa mentionati sursa in mod vizibil: Sursa: Stilultau.ro , cu link catre site-ul www.stilultau.ro. Acordul va fi revocabil, poate fi pe termen limitat si fara a acorda exclusivitate. Acordul se refera la preluarea datelor de pe: www.stilultau.ro, http://stilultau.ro/blog, pagina oficiala de Facebook, pagina oficiala de Instagram, pagina oficiala de Twitter, …etc

Comments

comments