Accesorii 

Sunt 211 produse.
Vizualizare 1 - 24 din 211 produse
 • 4.jpg
 • 3.jpg
 • 5.jpg
 • 2-1.jpg
 • 1.jpg
 • CD100

  Bratara moderna si ampla formata dintr-un lant de care sunt prinse margele ce in lumina au efect cameleon si stralucire fina, formand o combinatie eleganta de albastru, turcoaz, bleu. Culoare predominanta: ALBSTRUInchidere reglabila cu lant si carabinaMaterial: metal Se livreaza in cutie cadou ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.  

  49,00 lei
   
 • Curea clasica pentru barbati din piele naturala de bovina, cu 2 (doua) fete si reglabila, produsa in Italia de catre firma STAMERRA, din materiale 100% originare din Italia. Culoare predominanta: NEGRU + MARO INCHIS Lungime: 122 cmLatime: 3,5 cmMaterial: piele de bovina (curea) si alama (catarama)Marca: STAMERRA - AROUND 1985Import ITALIA

  150,00 lei
   
 • CD101

  Bratara moderna si ampla formata dintr-un lant de care sunt prinse margele ce in lumina au efect cameleon si stralucire fina, formand o combinatie eleganta de mov, lila. Culoare predominanta: MOVInchidere reglabila cu lant si carabinaMaterial: metal Se livreaza in cutie cadou ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.

  49,00 lei
   
 • Stoc epuizat

  Curea pentru barbati din piele naturala de bovina, cu 2 (doua) fete si reglabila, produsa in Italia de catre firma STAMERRA, din materiale 100% originare din Italia.Catarama moderna din alama cu ornament dublu. Culoare predominanta: NEGRU + MARO INCHIS Lungime: 122 cmLatime: 3,5 cmMaterial: piele de bovina (curea) si alama (catarama)Marca: STAMERRA -...

  150,00 lei
   
 • Stoc epuizat
  BD121

  Bratara moderna formata dintr-un lantisor gros de care sunt prinse diverse decoratiuni (elefanti mici si mari si banuti). Culoare predominanta: ARGINTIUDiametru reglabil: 5cm pana la 7cmInchidere cu carabinaMaterial: metal Se livreaza in cutie cadou roz cu catifea fina, ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.

  45,00 lei
   
 • Curea pentru barbati din piele naturala de bovina, cu 2 (doua) fete si reglabila, produsa in Italia de catre firma STAMERRA, din materiale 100% originare din Italia.Catarama moderna din alama cu ornament dublu. Culoare predominanta: NEGRU + MARO INCHIS Lungime: 121 cmLatime: 3 cmMaterial: piele de bovina (curea) si alama (catarama)Marca: STAMERRA - AROUND...

  150,00 lei
   
 • BD117

  Bratara moderna formata dintr-un lant cu zale duble de care sunt prinse diverse decoratiuni (delfin, broasca testoasa, stea de mare, melc si cal de mare, decoarate cu pietricele sau email negru). Culoare predominanta: ARGINTIUDiametru reglabil: 5cm pana la 7cmInchidere cu carabinaMaterial: metal Se livreaza in cutie cadou roz cu catifea fina, ce poate fi...

  45,00 lei
   
 • Stoc epuizat

  Curea pentru barbati din piele naturala intoarsa, reglabila produsa in Italia de catre firma STAMERRA, din materiale 100% originare din Italia.  Culoare predominanta: MARO Lungime: 118 cmLatime: 3,5 cmMaterial: piele intoarsa de bovina (curea) si alama (catarama)Marca: STAMERRA - AROUND 1985Import ITALIA

  150,00 lei
   
 • BD116

  Bratara moderna formata dintr-un lant cu zale duble de care sunt prinse diverse decoratiuni (frunzulite, floricele si trandafiri). Culoare predominanta: ARGINTIUDiametru reglabil: 5cm pana la 7cmInchidere cu carabinaMaterial: metal Se livreaza in cutie cadou roz cu catifea fina, ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.

  45,00 lei
   
 • Curea pentru barbati din piele naturala de bovina, reglabila produsa in Italia de catre firma STAMERRA, din materiale 100% originare din Italia.  Culoare predominanta: MARO Lungime: 118 cmLatime: 3,5 cmMaterial: piele de bovina (curea) si alama (catarama)Marca: STAMERRA - AROUND 1985Import ITALIA

  150,00 lei
   
 • BD115

  Bratara moderna formata dintr-un lant cu zale duble de care sunt prinse diverse decoratiuni (flurturi mari si mici, frunzulite, inimioare, floare decorata cu piatra rosie). Culoare predominanta: ARGINTIUDiametru reglabil: 5cm pana la 7cmInchidere cu carabinaMaterial: metal Se livreaza in cutie cadou roz cu catifea fina, ce poate fi folosita pentru...

  45,00 lei
   
 • BD114

  Bratara moderna formata dintr-un lant de care sunt prinse diverse decoratiuni (flori, frunzulite, capsuni, fluturi, buburuze, soare). Culoare predominanta: ARGINTIUDiametru reglabil: 5cm pana la 7cmInchidere cu carabinaMaterial: metal Se livreaza in cutie cadou roz cu catifea fina, ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.

  45,00 lei
   
 • BD120

  Bratara moderna, foarte decorativa, formata dintr-o insiruire de elemente metalice, benzi maro din piele ecologica si o piatra bej. Culoare predominanta: ARGINTIUMaterial: metal, plastic, sticla Se livreaza in cutie cadou ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.

  49,00 lei
   
 • BD119

  Bratara moderna, foarte decorativa, formata dintr-o insiruire de margele, perle, pietricele si elemente metalice. Culoare predominanta: ARGINTIUMaterial: metal, plastic, sticla Se livreaza in cutie cadou ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.

  40,00 lei
   
 • BD118

  Bratara moderna, foarte decorativa, formata dintr-o insiruire de margele, perle, pietricele si elemente metalice. Culoare predominanta: ARGINTIUMaterial: metal, plastic, sticla Se livreaza in cutie cadou ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.

  40,00 lei
   
 • CCD101

  Colier modern si amplu format dintr-un lant de care sunt prinse margele ce in lumina au efect cameleon si stralucire fina, formand o combinatie eleganta de mov si lila.Culoare predominanta: MOVInchidere reglabila cu lant si carabinaMaterial: metalSe livreaza in cutie cadou ce poate fi folosita pentru depozitarea colierului.

  69,00 lei
   
 • Stoc epuizat
  CCD100

  Colier modern si amplu format dintr-un lant de care sunt prinse margele ce in lumina au efect cameleon si stralucire fina, formand o combinatie eleganta de albastru, turcoaz si bleu. Culoare predominanta: ALBASTRU Inchidere reglabila cu lant si carabinaMaterial: metal Se livreaza in cutie cadou ce poate fi folosita pentru depozitarea colierului.

  69,00 lei
   
 • BD107

  Bratara moderna formata dintr-un lant de care sunt prinse diverse decoratiuni (copii sarutandu-se, chei, lacate). Culoare predominanta: ARGINTIU Diametru reglabil: 5cm pana la 7cmInchidere cu carabinaMaterial: metal Se livreaza in cutie cadou roz cu catifea fina, ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.

  45,00 lei
   
 • BD108

  Bratara moderna formata dintr-un lant de care sunt prinse diverse decoratiuni (inimioare, chei). Culoare predominanta: ARGINTIU Diametru reglabil: 5cm pana la 7cmInchidere cu carabinaMaterial: metal Se livreaza in cutie cadou roz cu catifea fina, ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.

  45,00 lei
   
 • Stoc epuizat
  BD104

  Bratara moderna formata dintr-un lant de care sunt prinse diverse decoratiuni (clopotei mari si mici, elefanti si flori). Culoare predominanta: ARGINTIU Diametru reglabil: 5cm pana la 7cmInchidere cu carabinaMaterial: metal Se livreaza in cutie cadou roz cu catifea fina, ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.

  45,00 lei
   
 • Stoc epuizat
  BD118

  Bratara moderna formata din elemente decorate cu cristale. Culoare predominanta: NEGRU Diametru reglabil: 5cm pana la 8cmMaterial: metal si snur cerat negru Se livreaza in cutie cadou din catifea fina, ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.

  45,00 lei
   
 • BD103

  Bratara moderna formata din elemente decorate cu cristale multicolore(rosu, albastru, turcoaz, verde, lila), fixate pe snur negru. Culoare predominanta: ARGINTIU Diametru reglabil: 5cm pana la 8cmMaterial: metal si snur cerat Se livreaza in cutie cadou din catifea fina, ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.

  40,00 lei
   
 • Stoc epuizat
  BD111

  Bratara moderna formata din elemente argintii decorate cu cristale, fixate pe snur negru. Culoare predominanta: ARGINTIU Diametru reglabil: 5cm pana la 8cmMaterial: metal si snur cerat Se livreaza in cutie cadou din catifea fina, ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.

  45,00 lei
   
 • Stoc epuizat
  CPE101

  Curea din piele PITON (Python reticulatus) din crescatorii controlate din Indonezia. Produsa in Italia de catre firma STAMERRA din materiale 100% originare din Italia.  Culoare predominanta: MARO Lungime: 100 cmLatime: 4 cmMaterial: piele de piton (python reticulatus- suprafata), piele de bovina (pe partea din interior) si alama (catarama)Import ITALIA

  450,00 lei
   
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor.
Ascunde