Bratari 

Sunt 63 produse.

Fie ca doriti sa cumparati pentru dumneavoastra, ca doriti sa faceti un cadou unei persoane dragi sau ca aveti de stins o obligatie, puteti apela la o bratara din alama decorata cu piele de piton sau crocodil. Sunt produse la comanda serii mici, exclusiv pentru magazine de lux, o calitate deosebita de care puteti beneficia acum in Romania. Livra...

Fie ca doriti sa cumparati pentru dumneavoastra, ca doriti sa faceti un cadou unei persoane dragi sau ca aveti de stins o obligatie, puteti apela la o bratara din alama decorata cu piele de piton sau crocodil. Sunt produse la comanda serii mici, exclusiv pentru magazine de lux, o calitate deosebita de care puteti beneficia acum in Romania. Livrare in cutie cadou eleganta si reprezentativa pentru un cadou important. 
Bratarile si bijuteriile au reprezentat din totdeauna un obiect preferat la femeilor pentru accesorizare. Ele folosesc fie gablonturi, pietre semipretioase, alama, aur sau alte materiale. Important este sa fie de calitate si sa le reprezinte stilul.

Comandati cu incredere si purtati accesorii de calitate: curele STAMERRA din piele naturala si bratari STAMERRA din alama decorate cu piei exotice de piton sau crocodil.

Mai putin
Mai mult
Vizualizare 1 - 24 din 63 produse
 • 4.jpg
 • 3.jpg
 • 5.jpg
 • 2-1.jpg
 • 1.jpg
 • cu snur negru

  Bratara moderna, tip Shamballa, formata din elemente decorate cu cristale, albe si rosii, fixate pe snur negru. Diametru: 5cm pana la 8 cmMaterial: metal si snur plastifiat negru Se livreaza in cutie cadou speciala pentru luna Martie, ce poate fi folosita si pentru depozitarea bratarii.

  35,00 lei
   
 • cu snur rosu

  Bratara moderna, tip Shamballa, formata din elemente decorate cu cristale, fixate pe snur rosu. Diametru: 5cm pana la 8 cmMaterial: metal si snur plastifiat rosu Se livreaza in cutie cadou speciala pentru luna Martie, ce poate fi folosita si pentru depozitarea bratarii.

  35,00 lei
   
 • BD112

  Bratara moderna formata din elemente decorate cu cristale, elemente argintiu inchis si o soparla. Diametru reglabil: 5cm pana la 8cmMaterial: metal si snur cerat negru Culoare predominanta: NEGRU Se livreaza in cutie cadou din catifea fina, ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.

  45,00 lei
   
 • BFD5

  Bratara agatatoare pentru genti si posete lucrata impecabil, decorata cu cristal.Desfacuta se foloseste pentru prinderea gentilor si posetelor de mese.Inchisa este o bratara si un accesoriu exclusiv. Diametru interior: 6 cm Material: metal (fara nichel) si cristal

  45,00 lei
   
 • BST6

  Bratara agatatoare pentru genti si posete lucrata impecabil, decorata cu piatra semipretioasa.Desfacuta se foloseste pentru prinderea gentilor si posetelor de mese.Inchisa este o bratara si un accesoriu exclusiv. Diametru interior: 6 cm Material: metal (fara nichel) si piatra semipretioasa (Cuart roz)

  45,00 lei
   
 • BD123

  Bratara moderna formata dintr-un lant cu insertii din fir alb, sir de perlute mici si lantisoare cu bilute mici, de care sunt prinse diverse decoratiuni cu cristale/strasuri si perlute. Culoare predominanta: ARGINTIUDiametru reglabil: 5cm pana la 7cmMaterial: metal, fir textil, plastic, sticla Se livreaza in cutie cadou ce poate fi folosita pentru...

  25,00 lei
   
 • BD107

  Bratara moderna formata dintr-un lant de care sunt prinse diverse decoratiuni (copii sarutandu-se, chei, lacate). Culoare predominanta: ARGINTIU Diametru reglabil: 5cm pana la 7cmInchidere cu carabinaMaterial: metal Se livreaza in cutie cadou roz cu catifea fina, ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.

  45,00 lei
   
 • BD114

  Bratara moderna formata dintr-un lant de care sunt prinse diverse decoratiuni (flori, frunzulite, capsuni, fluturi, buburuze, soare). Culoare predominanta: ARGINTIUDiametru reglabil: 5cm pana la 7cmInchidere cu carabinaMaterial: metal Se livreaza in cutie cadou roz cu catifea fina, ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.

  45,00 lei
   
 • Stoc epuizat

  Bratara moderna si exclusivista, lucrata manual in Italia din alama placata 0.2 microni si piele de piton "Python reticulatus" din crescatorii controlate din Indonezia. Fiecare bucata este un unicat.Marca: STAMERRA 100% Hand Made in ItalyImport Italia Culoare predominanta: COGNACDiametru: 63 mmLatime: 43 mm  Material: alama aurie si piele de piton

  420,00 lei 600,00 lei
   
 • Bratara moderna si exclusivista, lucrata manual in Italia din alama placata 0.2 microni si piele de piton "Python reticulatus" din crescatorii controlate din Indonezia. Fiecare bucata este un unicat.Marca: STAMERRA 100% Hand Made in ItalyImport Italia Culoare predominanta: ALBASTRU ROYALDiametru: 63 mmLatime: 43 mm  Material: alama aurie si piele de piton

  420,00 lei 600,00 lei
   
 • Bratara moderna si exclusivista, lucrata manual in Italia din alama placata 0.2 microni si piele de piton "Python reticulatus" din crescatorii controlate din Indonezia. Fiecare bucata este un unicat.Marca: STAMERRA 100% Hand Made in ItalyImport Italia Culoare predominanta: BLEUMARIN INCHISDiametru: 63 mmLatime: 43 mm  Material: alama argintie si piele de...

  420,00 lei 600,00 lei
   
 • Bratara moderna si exclusivista, lucrata manual in Italia din alama placata 0.2 microni si piele de piton "Python reticulatus" din crescatorii controlate din Indonezia. Fiecare bucata este un unicat.Marca: STAMERRA 100% Hand Made in ItalyImport Italia Culoare predominanta: MARSALADiametru: 63 mmLatime: 43 mm  Material: alama aurie si piele de piton

  420,00 lei 600,00 lei
   
 • BD108

  Bratara moderna formata dintr-un lant de care sunt prinse diverse decoratiuni (inimioare, chei). Culoare predominanta: ARGINTIU Diametru reglabil: 5cm pana la 7cmInchidere cu carabinaMaterial: metal Se livreaza in cutie cadou roz cu catifea fina, ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.

  45,00 lei
   
 • Bratara moderna si exclusivista, lucrata manual in Italia decorata cu piele de piton "Python reticulatus" din crescatorii controlate din Indonezia. Fiecare bucata este un unicat. 100% Made in ItalyImport Italia Culoare predominanta: GALBEN-AURIU (COLUBRO GOLD)Diametru: 63 mmLatime: 18 mm Material: alama si piele de piton

  350,00 lei 500,00 lei
   
 • Stoc epuizat

  Bratara moderna si exclusivista, lucrata manual in Italia decorata cu piele de piton "Python reticulatus" din crescatorii controlate din Indonezia. Fiecare bucata este un unicat. 100% Made in ItalyImport Italia Culoare predominanta: ROSUDiametru: 63 mmLatime: 18 mm Material: alama si piele de piton

  500,00 lei
   
 • BST14

  Bratara agatatoare pentru genti si posete lucrata impecabil, decorata cu piatra semipretioasa.Desfacuta se foloseste pentru prinderea gentilor si posetelor de mese.Inchisa este o bratara si un accesoriu exclusiv. Diametru interior: 6 cm Material: metal (fara nichel) si piatra semipretioasa (Sodalit)

  45,00 lei
   
 • BFD6

  Bratara agatatoare pentru genti si posete lucrata impecabil, decorata cu cristal.Desfacuta se foloseste pentru prinderea gentilor si posetelor de mese.Inchisa este o bratara si un accesoriu exclusiv. Diametru interior: 6 cm Material: metal (fara nichel) si cristal albastru

  45,00 lei
   
 • BD118

  Bratara moderna, foarte decorativa, formata dintr-o insiruire de margele, perle, pietricele si elemente metalice. Culoare predominanta: ARGINTIUMaterial: metal, plastic, sticla Se livreaza in cutie cadou ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.

  40,00 lei
   
 • BD119

  Bratara moderna, foarte decorativa, formata dintr-o insiruire de margele, perle, pietricele si elemente metalice. Culoare predominanta: ARGINTIUMaterial: metal, plastic, sticla Se livreaza in cutie cadou ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.

  40,00 lei
   
 • BD120

  Bratara moderna, foarte decorativa, formata dintr-o insiruire de elemente metalice, benzi maro din piele ecologica si o piatra bej. Culoare predominanta: ARGINTIUMaterial: metal, plastic, sticla Se livreaza in cutie cadou ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.

  49,00 lei
   
 • CCD101

  Colier modern si amplu format dintr-un lant de care sunt prinse margele ce in lumina au efect cameleon si stralucire fina, formand o combinatie eleganta de mov si lila.Culoare predominanta: MOVInchidere reglabila cu lant si carabinaMaterial: metalSe livreaza in cutie cadou ce poate fi folosita pentru depozitarea colierului.

  69,00 lei
   
 • CD100

  Bratara moderna si ampla formata dintr-un lant de care sunt prinse margele ce in lumina au efect cameleon si stralucire fina, formand o combinatie eleganta de albastru, turcoaz, bleu. Culoare predominanta: ALBSTRUInchidere reglabila cu lant si carabinaMaterial: metal Se livreaza in cutie cadou ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.  

  49,00 lei
   
 • CD101

  Bratara moderna si ampla formata dintr-un lant de care sunt prinse margele ce in lumina au efect cameleon si stralucire fina, formand o combinatie eleganta de mov, lila. Culoare predominanta: MOVInchidere reglabila cu lant si carabinaMaterial: metal Se livreaza in cutie cadou ce poate fi folosita pentru depozitarea bratarii.

  49,00 lei
   
 • Stoc epuizat
  CCD100

  Colier modern si amplu format dintr-un lant de care sunt prinse margele ce in lumina au efect cameleon si stralucire fina, formand o combinatie eleganta de albastru, turcoaz si bleu. Culoare predominanta: ALBASTRU Inchidere reglabila cu lant si carabinaMaterial: metal Se livreaza in cutie cadou ce poate fi folosita pentru depozitarea colierului.

  69,00 lei
   
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor.
Ascunde