Alte accesorii 

Sunt 2 produse.

Fie ca sunteti o femeie activa in mediu corporate, fie proaspata mamica in concediu de ingrijire a copilului, fie antreprenor sau freelancer, .. indiferent de activitatea dumneavoastra aveti nevoie de mici accesorii practice, feminine si deosebite. Gama de brelocuri, agende, esarfe de geanta, butoni de dama sau bratari agatatori pentru genti si ...

Fie ca sunteti o femeie activa in mediu corporate, fie proaspata mamica in concediu de ingrijire a copilului, fie antreprenor sau freelancer, .. indiferent de activitatea dumneavoastra aveti nevoie de mici accesorii practice, feminine si deosebite. Gama de brelocuri, agende, esarfe de geanta, butoni de dama sau bratari agatatori pentru genti si posete este una exclusivista. Punem accent pe calitate, functionalitate si design deosebit.
O agenda de bun gust, mica, practica si cu un design deosebit va va scoate din anonimat, la fel si celelalte accesorii pe care vi le oferim.
Testati practicitatea organizatoarelor sau a bratatilor agatatori pentru genti si posete, sau atunci cand aveti nevoie sa gasiti rapid cheile in geanta, o sa ne dati dreptate cat de practice sunt clipurile pentru chei. 
Stilultau.ro, boutique-ul care va ofera online produse de calitate, deosebite si practice.

Produsele din aceasta categorie pot fi cadouri mici, simple, insa deosebite si interesante pentru femei cu stil.

Mai putin
Mai mult
Vizualizare 1 - 2 din 2 produse
 • 4.jpg
 • 3.jpg
 • 5.jpg
 • 2-1.jpg
 • 1.jpg
 • BCD111 - Stil

  Breloc deosebit de decorativ si vizibil, format doua bucati metalice legate printr-un lant, Modele stilizate de pe o fata, cu acces vizibil la suprafata decorata cu cristale. Lungimea brelocului: aproximativ 15 cmLatime: aproximativ 2,5 cm Designul special iese in evidenta, straluceste fin si decoreaza elegant cheile sau geanta.

   
 • BCD111 - Love

  Breloc deosebit de decorativ si vizibil, format dintr-o inima 3 D din metal, dantelata cu model de inimioare mai mici si decorata cu cristale. Lungimea brelocului: aproximativ 10 cmLatime: aproximativ 3 cm Designul special iese in evidenta, straluceste fin si decoreaza elegant cheile sau geanta.

   
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor.
Ascunde