Alte accesorii 

Sunt 36 produse.

Fie ca sunteti o femeie activa in mediu corporate, fie proaspata mamica in concediu de ingrijire a copilului, fie antreprenor sau freelancer, .. indiferent de activitatea dumneavoastra aveti nevoie de mici accesorii practice, feminine si deosebite. Gama de brelocuri, agende, esarfe de geanta, butoni de dama sau bratari agatatori pentru genti si ...

Fie ca sunteti o femeie activa in mediu corporate, fie proaspata mamica in concediu de ingrijire a copilului, fie antreprenor sau freelancer, .. indiferent de activitatea dumneavoastra aveti nevoie de mici accesorii practice, feminine si deosebite. Gama de brelocuri, agende, esarfe de geanta, butoni de dama sau bratari agatatori pentru genti si posete este una exclusivista. Punem accent pe calitate, functionalitate si design deosebit.
O agenda de bun gust, mica, practica si cu un design deosebit va va scoate din anonimat, la fel si celelalte accesorii pe care vi le oferim.
Testati practicitatea organizatoarelor sau a bratatilor agatatori pentru genti si posete, sau atunci cand aveti nevoie sa gasiti rapid cheile in geanta, o sa ne dati dreptate cat de practice sunt clipurile pentru chei. 
Stilultau.ro, boutique-ul care va ofera online produse de calitate, deosebite si practice.

Produsele din aceasta categorie pot fi cadouri mici, simple, insa deosebite si interesante pentru femei cu stil.

Mai putin
Mai mult
Vizualizare 1 - 24 din 36 produse
 • 4.jpg
 • 3.jpg
 • 5.jpg
 • 2-1.jpg
 • 1.jpg
 • Agenda moderna cu motive desenate.Practica, utila, perfecta pentru geanta (nu are dimensiuni foarte mari) Coperti groase, cartonate. Dimensiuni aproximative: 16 x 8,5 x 1,5 cm In interior dispune de file liniate.

  25,00 lei
   
 • Agenda moderna cu motive desenate.Practica, utila, perfecta pentru geanta (nu are dimensiuni foarte mari) Coperti groase, cartonate. Dimensiuni aproximative: 16 x 8,5 x 1,5 cm In interior dispune de file liniate.

  25,00 lei
   
 • Agenda moderna cu motive desenate.Practica, utila, perfecta pentru geanta (nu are dimensiuni foarte mari) Coperti groase, cartonate. Dimensiuni aproximative: 16 x 8,5 x 1,5 cm In interior dispune de file liniate.

  25,00 lei
   
 • Agenda moderna cu motive si desene cu atractii turistice din Londra.Simpatica si foarte utila, perfecta pentru geanta (nu are dimensiuni foarte mari) Coperti groase, cartonate.Inchidere magnetica sub forma faimoaselor cabine telefonice din Londra. Dimensiuni aproximative: 14 x 14 x 2 cm In interior dispune de diverse modele, desene, organizatoare, calendare.

  30,00 lei
   
 • Agenda moderna cu motive si desene cu atractii turistice din Londra.Simpatica si foarte utila, perfecta pentru geanta (nu are dimensiuni foarte mari) Coperti groase, cartonate.Inchidere magnetica sub forma faimosului autobuz londonez Double Decker. Dimensiuni aproximative: 14 x 14 x 2 cm In interior dispune de diverse modele, desene, organizatoare,...

  30,00 lei
   
 • Agenda moderna cu motive si desene cu atractii turistice din Londra.Simpatica si foarte utila, perfecta pentru geanta (nu are dimensiuni foarte mari) Coperti groase, cartonate.Inchidere magnetica sub forma garzilor reginei Marii Britanii. Dimensiuni aproximative: 14 x 14 x 2 cm In interior dispune de diverse modele, desene, organizatoare, calendare.

  30,00 lei
   
 • Agenda moderna cu motive si desene cu atractii turistice din Londra.Simpatica si foarte utila, perfecta pentru geanta (nu are dimensiuni foarte mari) Coperti groase, cartonate.Inchidere magnetica sub forma a doua geamantane de calatorie. Dimensiuni aproximative: 14 x 14 x 2 cm In interior dispune de diverse modele, desene, organizatoare, calendare.

  30,00 lei
   
 • BCD110

  Breloc simpatic cu silueta unei fetite cu codite. Lungimea brelocului: aproximativ 10 cmLatime: aproximativ 2,5 cm Designul simpatic iese in evidenta, straluceste fin si decoreaza elegant cheile sau geanta.

  12,00 lei
   
 • BCD111 - Stil

  Breloc deosebit de decorativ si vizibil, format doua bucati metalice legate printr-un lant, Modele stilizate de pe o fata, cu acces vizibil la suprafata decorata cu cristale. Lungimea brelocului: aproximativ 15 cmLatime: aproximativ 2,5 cm Designul special iese in evidenta, straluceste fin si decoreaza elegant cheile sau geanta.

  18,00 lei
   
 • BCD111 - Love

  Breloc deosebit de decorativ si vizibil, format dintr-o inima 3 D din metal, dantelata cu model de inimioare mai mici si decorata cu cristale. Lungimea brelocului: aproximativ 10 cmLatime: aproximativ 3 cm Designul special iese in evidenta, straluceste fin si decoreaza elegant cheile sau geanta.

  18,00 lei
   
 • BCD102

  Breloc extrem de decorativ si vizibil, format dintr-o sfera decorata cu cristale. Lungimea brelocului: aproximativ 10 cmDiametrul bilei: aproximativ 2,5 cm Designul special sare in evidenta, jumatate din sfera este decorata cu bun gust cu flori din cristale, cealalta jumatate permite prin deschiderile sale vizibilitate in interiorul sferei.

  35,00 lei
   
 • BFD5

  Bratara agatatoare pentru genti si posete lucrata impecabil, decorata cu cristal.Desfacuta se foloseste pentru prinderea gentilor si posetelor de mese.Inchisa este o bratara si un accesoriu exclusiv. Diametru interior: 6 cm Material: metal (fara nichel) si cristal

  45,00 lei
   
 • BFD6

  Bratara agatatoare pentru genti si posete lucrata impecabil, decorata cu cristal.Desfacuta se foloseste pentru prinderea gentilor si posetelor de mese.Inchisa este o bratara si un accesoriu exclusiv. Diametru interior: 6 cm Material: metal (fara nichel) si cristal albastru

  45,00 lei
   
 • BST14

  Bratara agatatoare pentru genti si posete lucrata impecabil, decorata cu piatra semipretioasa.Desfacuta se foloseste pentru prinderea gentilor si posetelor de mese.Inchisa este o bratara si un accesoriu exclusiv. Diametru interior: 6 cm Material: metal (fara nichel) si piatra semipretioasa (Sodalit)

  45,00 lei
   
 • KL8

  Tine cheile cheile intr-un loc sigur in poseta sau geanta. Dimensiuni aproximative: 4,5 x 2 x 3 cm Material: metal, pietre semipretioase (turcoaz african) Cum functioneaza: clipul de chei va fi prins de marginea posetei cu decorul din piatra semipretioasa in afara. Carligul ramane in interiorul posetei. In asa fel pot fi atarnate si asigurate cheile. 

  35,00 lei
   
 • BST6

  Bratara agatatoare pentru genti si posete lucrata impecabil, decorata cu piatra semipretioasa.Desfacuta se foloseste pentru prinderea gentilor si posetelor de mese.Inchisa este o bratara si un accesoriu exclusiv. Diametru interior: 6 cm Material: metal (fara nichel) si piatra semipretioasa (Cuart roz)

  45,00 lei
   
 • BCD100

  Lungimea brelocului: aproximativ 12 cmInaltimea coroanei: aproximativ 2,5 cmLatimea coroanei: aproximativ 4 cm  Breloc extrem de decorativ si vizibil, format dintr-o coroana decorata cu cristale.

  35,00 lei
   
 • CED200

  Cu ajutorul clipului puteti prinde esarfa in forma dorita si o decorati in acelasi timp. Diametru: aproximativ 3 cmMaterial: metalCuloare predominanta: argintiu (lucios si mat) Este un accesoriu util, functional si decorativ. Prinderea se face cu clips, deci nu se perforeaza sau se inteapa esarfa.

  10,00 lei
   
 • BCD106

  Brelocul este realizat din mai multe bucati de lant metalic argintiu,de care sunt atarnate bile in diverse culori si marimi. Poate fi folosit si pentru decorarea gentii prin prinderea lui de una din partile metalice exterioare ale gentii. Lungimea brelocului: aproximativ 16 cm

  35,00 lei
   
 • BCD104

  Brelocul este realizat din mai multe bucati de lant metalic argintiu,de care sunt atarnate flori in diverse marimi. Lungimea brelocului: aproximativ 18 cmMaterial: metal Poate fi folosit si pentru decorarea gentii prin prinderea lui de una din partile metalice exterioare ale gentii.

  35,00 lei
   
 • BCD103

  Lungimea brelocului: aproximativ 16 cmLungimea decorului: aproximativ 5,5 cmLatimea decorului: aproximativ 2,5 cm Material: metal si sticla Breloc extrem de decorativ si vizibil, in forma de picatura decorata din belsug cu cristale albe, lila, mov.

  45,00 lei
   
 • PO1

  Este solutia moderna Bag-in-Bag pentru toate gentile si posetele.In acest accesoriu veti putea ordona toate obiectele personale si sa le gasiti usor cand le cautati.Dimensiuni: 27 x 17 x 2 cm (strans) pana la 11 cm (marit)Material: poliuretan 

  95,00 lei
   
 • CED100

  Cu ajutorul clipului puteti prinde esarfa in forma dorita si o decorati in acelasi timp. Diametru: aproximativ 4 cmMaterial: metalCuloare predominanta: auriu antichizat/vintage Este un accesoriu util, functional si decorativ. Prinderea se face cu clips, deci nu se perforeaza sau se inteapa esarfa.

  10,00 lei
   
 • KL6

  Tine cheile cheile intr-un loc sigur in poseta sau geanta. Dimensiuni aproximative: 4,5 x 2 x 3 cm Material: metal, pietre semipretioase (cuart roz) Cum functioneaza: clipul de chei va fi prins de marginea posetei cu decorul din piatra semipretioasa in afara. Carligul ramane in interiorul posetei. In asa fel pot fi atarnate si asigurate cheile. 

  35,00 lei
   
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor.
Ascunde