Rufel 

Sunt 8 produse.

Gentile si posetele de dama din piele marca Rufel sunt importate si vandute exclusiv in Romania prin Stilultau.ro. Traditie si calitate din Portugalia inca din 1975. O afacere de familie de succes. Gentile RUFEL sunt lucrate manual, taierea pielii si unele cusaturi sunt in continuare efectuate exclusiv manual, de personal ce are o experienta ind...

Gentile si posetele de dama din piele marca Rufel sunt importate si vandute exclusiv in Romania prin Stilultau.ro. Traditie si calitate din Portugalia inca din 1975. O afacere de familie de succes. Gentile RUFEL sunt lucrate manual, taierea pielii si unele cusaturi sunt in continuare efectuate exclusiv manual, de personal ce are o experienta indelungata. Taierea manuala a pielii permite crearea unor detalii unice si speciale gentilor ce poarta marca „Rufel”. Calitatea este data de pieile selectionate (de cea mai buna calitate), lucrul manual de detaliu si de accesoriile metalice din Zamac (un aliaj din zinc, aluminiu, magneziu si cupru) ceea ce face ca acestea sa nu rugineasca.
„RUFEL bags last a lifetime.” – „Gentile RUFEL rezista o viata”- moto ce nu poate fi sustinut decat de o firma serioasa care garanteaza pentru calitate.
Va garantam ca produsele sunt originale.

Mai putin
Mai mult
Vizualizare 1 - 8 din 8 produse
  • 4.jpg
  • 3.jpg
  • 5.jpg
  • 2-1.jpg
  • 1.jpg
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor.
Ascunde