Consiliere astrologica oferita de Silvana Paula Popa pentru Stilultau.ro pentru 03 ianuarie 2015 – 05 ianuarie 2015

03 ianuarie

Gradul Sabian al zilei este 13 Capricorn: “Un adorator al focului mediteaza asupra realitatilor ultime ale existentei”

13 Capricorn si sambata, zi guvernata de Saturn. Nu-i de mirare ca e vorba de meditatie, de “a sta pe loc”, de tacere. Poate ca e cazul sa petrecem ceva timp cu noi, in primul rand, dupa toata agitatia din ultimul timp. Si sa ne reamintim lucruri cu adevarat importante, care conteaza. Focul e generator de actiune, dar inainte de asta ar trebui sa intelegem alchimia. Nu e vorba de ingrediente secrete, ci de proportia elementelor si administrarea resurselor 😉

Culorile zilei: negru, bleumarin, magenta.

Este o zi in care putem iesi imbracati elegant si sa ne asortam la tinuta un plic cu strasuri – bleumarin sau negru.

plic cu strasuri.bleumarin.1

04 ianuarie

Gradul Sabian al zilei este 14 Capricorn: “Un basorelief antic sapat in granit ramane marturie despre o civilizatie mult timp uitata”

Sau sa invatam din …istorii. Sigur ca acum avem imagini imortalizate in fel si chip 😉 si chiar si fotografiile de acum doua zile sunt istorie! Poate ca e si de la Luna in Rac, dar sa ne intoarcem la radacini si familie, traditii de demult si valori autentice.

Culorile zilei: maro, portocaliu, bronz.

Eleganta si rafinament adaugata tinutei cu ajutorul unei genti din piele marca Pierre Cardin, culoare maro Toscano, superba si deosebita la fel ca si femeia care o poarta. 😉

Geanta de dama Pierre Cardin.maro

5 ianuarie

Gradul Sabian al zilei este 15 Capricorn: “Intr-un spital, salonul copiilor este plin cu jucarii”

Gesturi marunte, putina afectiune, o preocupare dezinteresata… O luam de la capat dar primim si cate o bombonica-doua 😉 Vindecare si toleranta.

Culorile zilei: negru, alb, verde.

Propunem accesorizarea tinutei cu o esarfa deosebita din vascoza, de culoare neagra si decorata cu strasuri mici si fine.

Esarfa neagra cu strasuri

Daca doriti sa creati o legatura web-link catre site-ul sau blogul nostru sau doriti sa preluati poze, imagini, date, texte, informatii, trebuie in prealabil sa aveti acordul in scris al Societatii. Acordul va fi revocabil, poate fi pe termen limitat si fara a acorda exclusivitate. Acordul se refera la preluarea datelor de pe: www.stilultau.ro , http://stilultau.ro/blog , pagina oficiala de Facebook, pagina oficiala de Instagram, …etc.

Comments

comments