Inca din antichitate oamenii au cautat sa gaseasca mijloace si metode de crestere a apetitului sexual.
Era cunoscuta puterea afrodisica a unor condimente si alimente, multe din ele fiind un obiect de schimb de valoare ridicata. Cu cat erau mai rare, valoarea si efectele lor erau legate direct proportional cu calitatile lor afrodisiace. Oamenii au creat chiar si o teorie a similaritatilor, astfel ca unele produse prin modul cum aratau (asemanare cu un anumit organ al corpului omenesc) erau direct legate de efectul pe care ar putea sa-l aiba asupra organului caruia ii semanau.

Includerea acestor afrodisiace in alimentatie era direct legata de tehnicile de preparare si ritualul de consumare. Toate acestea erau pasii preliminari spre obtinerea efectului scontat.
Afrodita, zeita frumusetii si dragostei la Greci, fiica lui Zeus, este cea care a inspirat cuvantul pentru afrodisice.
Se stie ca oamenii in acele vremuri erau mult mai receptivi la bogatiile naturii, pretuind calitatile fructelor naturii.

Nu trebuie sa apelam la Viagra si medicamente. Combinarea placerilor gastronomice cu efectele afrodisiace ale diferitelor ingrediente va poate ajuta chiar sa pastrati mai mult timp efectul.

Multe dintre plantele si condimentele carora li s-a dus numele ca sunt afrodisiace contin alcaloide.
Acest component are o actiune de tonifiere a organismului, efecte euforice asupra psihicului uman.
In zilele noastre oamenii au preluat intelepciunile stravechi, creand in timp, chiar mituri si povesti legate de unele alimente. Astazi cand oamenii dispun de tot mai putin timp se promoveaza solutiile rapide, produse procesate, inghesuite pe rafturi, frumos ambalate, ce promit printr-o reclama atractiva senzatii irezistibile.
Noi va recomandam sa va luati timp in prepararea unor produse si retete cu efect afrodisiac, descoperiti talentul propriu si sentimentele pe care le aveti pentru persoana cu care doriti sa savurati aceste delicii.
Folosind ingredientele cu masura, intrand intr-un ritual de preparare si gustare a acestor bucate, combinat cu atractia pe care o aveti pentru persoana iubita, veti simti efectele de stimulare.
Mirodenii, condimente, alimente si bauturi pe care le puteti utiliza (mentionam ca rezultatele afrodisiace tin de folosinta in cantitati masurate) retineti:

Ce-i mult nu-i bun si ce-i bun nu-i mult.”

Cand pregatiti o cina romantica in care folositi ingrediente cu calitati afrodisiace este recomandat sa aveti grija la cantitatea si combinatia ingredientelor. Pentru a va reusi deplin nu uitati de mediul inconjurator. Decorarea mesei si a incaperii cu flori, lumanari, esente aromate si muzica in fundal. Astfel puteti creea ambientul potrivit savurarii preparatelor. Nimic nu va va mai sta in cale in trairea unei seri de vis. Secretul consta in combinatia perfecta – ambient, companie, gastronomie.

Daca doriti sa creati o legatura web-link catre site-ul sau blogul nostru sau doriti sa preluati poze, imagini, date, texte, informatii, trebuie in prealabil sa aveti acordul in scris al Societatii. Acordul va fi revocabil, poate fi pe termen limitat si fara a acorda exclusivitate. Acordul se refera la preluarea datelor de pe: www.stilultau.ro, http://stilultau.ro/blog , pagina oficiala de Facebook, pagina oficiala de Instagram, …etc

Comments

comments