Metalul denumit alama

este un aliaj din cupru si zinc in diverse proportii, galben-auriu, maleabil, ductil, usor de prelucrat.
Exista alama galbena care poate contine pana la 80% cupru. Mai precis aliajul galben este compus din 67 parti arama si 33 de parti zinc.

Alama este unul dintre cele mai vechi metale descoperite de catre om si inca din vremuri indepartate a fost folosita in special pentru realizarea obiectelor decorative, a vaselor, a instrumentelor muzicale de suflat si a bijuteriilor.

Cuprul este folosit încă din cele mai vechi timpuri. Acesta a jucat un rol important in civilizatia omeneasca, fiind folosit la statui, la obiecte casnice, etc. Obiecte din cupru cu o vechime mai mare de 6000 de ani au fost gasite in zone cu importanta istorica, de exemplu in Egipt, Fenicia, Asiria si America.

Alama prin calitatile sale se preteaza foarte bine confectionarii de bijuterii. Avand in vedere ca seamana cu aurul, insa este mult mai ieftina, a devenit foarte populara si cautata mai ales pentru confectionarea bijuteriilor moderne. Prin culoare si aspect da un aer elegant bijuteriilor. Stralucirea aurie imita bine anumite bijuterii din aur.

Bijuterii din alama

Bijuteriile si bratarile produse de firma Stamerra, by Giorgio Stamerra, sunt realizate manual din alama placata.
In acest fel este fenomenul de oxidare este intirziat, ca orice metal chiar si alama poate oxida, chiar si cu placarea preventiva, insa mult mai greu.

Bratarile decorate cu piele de piton sau crocodil, realizate manual in Italia de catre Giorgio Stamerra, sunt bijuterii moderne si deosebite.

Fiecare bucata este un unicat, asta datorita faptului ca pielea de reptila care decoreaza poate fi dintr-o alta zona a reptilei, poate avea o alta structura sau model.

YT2A9953

Fiecare bratara are insemnele marcii la interior pentru a va asigura originalitatea produsului achizitionat. YT2A9958

Bratarile Stamerra

Bratarile Stamerra sunt produse in mai multe variante, Stilultau.ro are in gama bratarile medium si large.

Magazine de lux de ceasuri si bijuteri si boutique-uri exclusiviste din Italia, Spania, Franta, Belgia, Dubai, Japonia, Statele Unite ale Americii (Santa Monica/California – magazin situat direct pe Beverly Hills Blvd), Coreea de Sud si resorturi de lux (Nassau/Bahamas, Polinesia Franceza) vand aceste bratari exclusiviste. 

New site Sept 2014
Stilultau.ro, ca boutique online ce se respecta si isi respecta clientii este importator si comercializeaza bratarile Stamerra in Romania. Suntem mentionati pe pagina oficiala a firmei Stamerra, acolo gasiti localizarea magazinelor oficiale din lume. Oriunde ati cumpara din alta parte, fara a fi precizat pe site-ul firmei producatoare, sa stiti ca ceva nu este in regula.

Garantia unor produse originale, de calitate Premium

Sunt bratarile Stamerra originale?

Da, sunt disponibile oficial in Romania
Da, aveti garantia unor produse originale,
Da, aveti exclusivitatea unor produse deosebite si de lux
Da, aveti posibilitatea sa le comandati online si sa le primiti in 24 ore
Da, aveti produsele livrate intr-o cutie cadou eleganta
Da, aveti garantia ca sunt unicate si nu o sa le vedeti in alta parte
Da, aveti garantia ca veti face un cadou cu totul si cu totul special

Un cadou deosebit pentru o femeie

Femeile isi doresc cadouri deosebite si apreciaza fiecare efort, nu numai financiar, dar si de imaginatie. Cu cat o surprindeti cu un cadou mai exclusivist, unicat si special cu atat va aprecia mai mult cadoul. Deasemenea ganditi-va: aveti o obligatie, doriti sa puneti multumesc cu altceva decat o cutie de bomboane si flori. Daca persoana este de sex feminin, nu mai stati pe ganduri si comandati o astfel de bratara. Datorita faptului ca se poate regla ca circumferinta (in anumite limite impuse de material) se poate adapta tuturor incheieturilor.
Recomandam bratarile medium, cu latime de 18 mm, pentru femeile de inaltime mica si medie. Bratarile large, cu latime de 48 mm, se preteaza cel mai bine femeilor inalte. Ele au bratele lungi si se vad foarte bine pe incheieturile lor.

Dorim sa va specificam ca in anumite momente putem ramane fara produse in stoc, dintr-un anumit model sau culoare, asta datorita faptului ca onorarea unei comenzi de productie poate sa dureze mai mult decat estimat initial. Partea metalica se executa manual; pielea exotica este potrivita si aleasa, taiata si montata tot manual. Se poate intimpla sa nu se execute numarul estimat de bratari intr-o anumita zi, sau sarja zilei respective sa aiba nevoie de lucrari suplimentare. Oricum va garantam ca Giorgio Stamerra este direct implicat in procesul de productie si vegheaza la verificarea amanuntita a calitatii produselor ce pleaca din fabrica lui. Deci nu exista decat produse premium, produse unicat, luxury in adevaratul inteles al cuvantului.
Si daca analizati cele de mai sus o sa vedeti ca pretul este unul bun. Veti intilni greu o astfel de calitate.

Domnilor, va recomandam sa aveti un pic de curaj si sa indrazniti sa le comandati acelor doamne speciale din viata dumneavoastra, un cadou cum nu au mai avut. 😉

Prin acest cadou sigur le veti impresiona si le veti arata ca aveti niste gusturi moderne, fine si rafinate, ca puneti pe primul loc exclusivitatea. Bratarile sunt livrate in cutii cadou personalizate si elegante. Are o imagine corespunzatoare si scapati de griji si probleme cumparand un astfel cadou.IMAGE PROTECTED
Exclusivitatea este, in primul rand, ceea ce isi doresc femeile. Exclusivitatea in viata dumneavoastra, exclusivitatea lucrurilor detinute si pe care le poarta.
Si femeile isi mai doresc in viata lor barbati moderni in gandire si actiune, curtenitori, deschisi la minte, rafinati, barbati care sa le surprinda placut 😉

Stilultau.ro, magazin boutique online, va recomanda si va pune la dispozitie pe site o gama larga de cadouri pentru femei. Cadouri exclusive, originale, deosebite, de origine controlata prin care veti face o bucurie persoanelor carora le oferiti. Bratarile de dama din oferta Stilultau.ro si produse de firma Stamerra din Italia sunt una din optiunile elegante si inspirate pentru a impresiona o femeie.

Daca doriti sa creati o legatura web-link catre site-ul sau blogul nostru sau doriti sa preluati poze, imagini, date, texte, informatii, trebuie in prealabil sa aveti acordul in scris al Societatii. Acordul va fi revocabil, poate fi pe termen limitat si fara a acorda exclusivitate. Acordul se refera la preluarea datelor de pe: www.stilultau.ro, http://stilultau.ro/blog , pagina oficiala de Facebook, pagina oficiala de Instagram, …etc

Comments

comments