Mariana Monteiro este o actrita si fotomodel de origine portugheza nascuta in orasul Porto/Portugalia (17 noiembrie 1988). La varsta de 16 ani s-a mutat in capitala, la Lisabona. A jucat in unul din rolurile principale in serialul adolescentin „Morangos com Açúcar”/”Capsune cu zahar” (2003-2012), distribuit si in Romania pe Acasa TV. In sezonul III a jucat rolul personajului Beatriz Gouveia (Bia) .

Pe parcursul carierei sale a jucat in piese de teatru, seriale si filme TV, a fost prezentatoare si model. S-a remarcat in industria TV si filmografica prin urmatoarele: Doce Tentação/Ispita dulce (2012), Deixa Que Te Leve (2009) and Espírito Indomável (2010), iar din 2014 a devenit coprezentator la editia a II-a a programului Voice of Portugal.

Este o persoana publica, cunoscuta si foarte populara in Portugalia, mai ales in randul persoanelor tinere, care apreciaza frumusetea, stilul si modul de viata al Marianei Monteiro.

Mariana Monteiro are o frumusete captivanta, este tanara, inalta, slaba si duce un stil de viata sanatos; se imbraca modern si cu stil. Participa frecvent la evenimente mondene unde se remarca prin un stil personal elegant, feminin si diferit. poza pt site

Datorita celor de mai sus a fost aleasa in repetate randuri sa devina imaginea unor firme sau produse in campanii publicitare la nivel national (ex. Veet, Primadona, Satander Tota,…etc.); reviste de lifestyle (ex. FHM, Lux Woman,…etc.) si prezentari de moda.

Este in acest moment una din cele mai promitatoare actrite din Portugalia, fiind simpatizata pentru spontaneitatea si felul ei vesel de a fi.

A pornit colaborarea cu firma RUFEL prin crearea unor designuri proprii de genti si punerea pe piata a unei editii limitate de genti. Acestea se remarca prin bun gust si simplitate, aer modern si utilitate; precum si prin formele si tipurile de piei folosite.DSC_1397

Va astept cu drag in Boutique Online Stilultau.ro sa descoperiti gentile din piele naturala produse de firma Rufel.DSC_1374

In primul sezon de aparitie a colectiei limitate Mariana Monteiro veti intilni cateva modele de genti de care va veti indragosti imediat. Calitatea este ireprosabila si s-a acordat atentie deosebita alegerii tipurilor de piei, finisajelor si in alegerea accesoriilor. Veti fi una din putinele femei din Romania ce vor purta genti din aceasta colectie.

DSC_1380

Daca doriti sa creati o legatura web-link catre site-ul sau blogul nostru sau doriti sa preluati poze, imagini, date, texte, informatii, trebuie in prealabil sa aveti acordul in scris al Societatii. Acordul va fi revocabil, poate fi pe termen limitat si fara a acorda exclusivitate. Acordul se refera la preluarea datelor de pe: www.stilultau.ro, http://stilultau.ro/blog , pagina oficiala de Facebook, pagina oficiala de Instagram, …etc

Comments

comments