Predictii astrologice oferite de Astrolog Silvana Paula Popa pentru Premium Boutique Online Stilultau.ro

22 mai

Gradul Kozminsky al Lunii, guvernatoarea zilei, este 10 Berbec: “O corabie luminată de razele trandafirii ale diminetii navighează spre soarele care răsare”

Acesta este un simbol al Influentei, care spune ca avem toate sansele ca meritele sa ne fie recunoscute, atat profesional cat si in cercul de prieteni.
E o zi buna pentru cei care cauta popularitatea si pentru cei care pleaca in calatorii sau se muta.

Culorile zilei: alb, albastru.

Ingerii zilei: Gabriel, Michael, Samael.

Parfumul zilei: aloe.

23 mai

Gradul Kozminsky al lui Marte, guvernatorul zilei, este 22 Gemeni:“O gramada de pietre peste care creste iedera”

Acesta este un simbol al Agatarii. Se refera la faptul ca se ia in considerare posibilitatea unor “aliante” sau a unor “protectori” puternici, atat in afaceri cat si in viata sociala. Acestia vor servi anumitor scopuri, dar vor trebui sa primeasca si niste “asigurari” pentru viitor. Asa ca suntem atenti cui ne indatoram, gradul nu e lipsit de pericole, oricat de buni sunt negociatorii care participa la “joc”. Zi buna pentru recunoastere si onoruri.

Culorile zilei: rosu, mov.

Ingerii zilei: Samael. Satael. Amabiel.

Parfumul zilei: piper.

24 mai

Gradul Kozminsky al lui Mercur, guvernatorul zilei, este 9 Taur: “Un tăran conduce o cărută plină cu fructe, pe care păsări le ciugulesc”

Acesta este un simbol al Derutarii…. si ne avertizeaza ca „nu tot ce zboara se mananca” si mai ales ca „paza buna trece primejdia rea”. In special se solicita precautie si vigilenta caci exista o predispozitie ca altii sa isi asume meritele pentru reusita sau finalizarea proiectelor noastre. Exista o unda de inselatorie sau tradare care ne cere sa nu ne lasam afacerile sau interesele in mainile altora si cand ni se pare ca ceva nu e in regula sau e loc de neintelegeri…ne asiguram spatele!
Oricat de buni sau spirituali suntem, azi materialismul si lacomia lumii (sau unei parti a lumii) ne pot incerca. O constiinta puternica e garantia neimplicarii in actiuni nedemne!

Culorile zilei: maro, bleu.

Ingerii zilei: Raphael. Miel. Seraphiel.

Parfumul zilei: fumigatii;mastic.

25 mai

Gradul Kozminsky al zilei este 5 Gemeni: “Copilasi se joacă lângă o veche epavă pe tărmul mării”

Acesta este un simbol al Concordiei, care zice ca oricat de dificila ar parea viata uneori, oricate vise esuate am avea, oricate proiecte niciodata realizate, avem totusi capacitatea de a privi fiecare inceput cu ochii inocentei si puritatea sperantei. Chiar daca sunt castele de nisip, sa ne bucuram! Pana la urma calatoria e mai interesanta decat destinatia. Si sa fim ingaduitori, mai ales cu noi insine!
Azi trebuie sa fim atenti la strategie si daca avem cele mai mici indoieli…e bine sa le dam atentie!

Culorile zilei: portocaliu, verde, albastru. Va recomandam bratara STAMERRA cu piele autentica de piton, culoare verde.
Aceasta si multe alte modele gasiti pe site >>> CLICK AICI !

Ingerii zilei: Sachiel. Castiel. Asasiel.

Parfumul zilei: sofran.

26 mai

Gradul Kozminsky al zilei este 6 Gemeni: “Un chimist analist tine în lumină o eprubetă în care este un lichid verde mat”

Acesta este un simbol al Cercetarii. Zi buna sa ne punem la treaba capacitatea de analiza si sinteza, creativitatea si ideile inovatoare. Fie ca sunt recunoscute ca atare, fie ca nu, important e sa avem incredere in utilitatea lor si sa nu abandonam!

Culorile zilei: alb, albastru, verde. Albastru este una din culorile ce poate fi usor asortata.
In acest sens va propunem geanta din piele naturala marca Pierre Cardin cu inchidere dubla, pentru mai multa siguranta a obiectelor personale.
Aceasta si multe altele gasiti pe site: www.stilultau.ro

Ingerii zilei: Anael. Rachiel. Sachiel.

Parfumul zilei: creson.

27 mai

Gradul Kozminsky al lui Saturn, guvernatorul zilei, este 26 Sagetator: “Două fete pe un balansoar, îmbrăcate în culori vesele, la mijloc stând un om în costum de arlechin cu o cupă de vin în mână”

Acesta este un simbol al Placerii. Dar e vorba de placerea miscarii, a activitatilor fizice, sportului, drumetiilor, plimbarilor si interactiunii cu cei tineri. Toata lumea e in cautarea fericirii si suntem intr-o perioada magica a anului, deci cautam sa ne crestem starea de bunastare fizica, emotionala si mentala 😉

Culorile zilei: gri, negru, roz.

Ingerii zilei: Cassiel. Machatan. Uriel.

Parfumul zilei: fumigatii; sulf.

28 mai

Gradul Kozminsky al zilei este 7 Gemeni: “O corabie albă cu pânzele întinse pe un ocean linistit, peste care luna plină revarsă o lumină argintie”

Acesta este un simbol al Calmului. E momentul sa ne acordam putina liniste, ceea ce nu inseamna sa renuntam la orice activitate, din contra: odihna activa e la mare pret azi!
Ne folosim imaginatia si alegem lucruri pe care ni le dorim de mult dar nu am avut timp sa le facem sau nu ne-am mobilizat suficient, chiar daca e vorba de putina adrenalina sau numai de lectura unei carti in fotoliul preferat 😉

Culorile zilei: galben, auriu.
Va propunem sa purtati un accesoriu fin si elegant, bratatrile STAMERRA. Bratara din imagine este cu piele autentica de piton, culoare galben auriu. Realizata manual in Italia din alama. Aceasta si multe alte modele si culori veti gasi la noi pe site >> CLICK AICI !

Ingerii zilei: Michael, Dardiel, Huratapal.

Parfumul zilei: grau rosu.

 

Daca doriti sa creati o legatura web-link catre site-ul sau blogul nostru sau doriti sa preluati poze, imagini, date, texte, informatii, trebuie in prealabil sa aveti acordul in scris al Societatii. La publicare va trebui sa mentionati sursa in mod vizibil: Sursa: Stilultau.ro , cu link catre site-ul www.stilultau.ro. Acordul va fi revocabil, poate fi pe termen limitat si fara a acorda exclusivitate. Acordul se refera la preluarea datelor de pe: www.stilultau.ro, http://stilultau.ro/blog, pagina oficiala de Facebook, pagina oficiala de Instagram, pagina oficiala de Twitter, …etc

Comments

comments