Atunci cand cumparati online, in special articole de pielarie si accesorii este important sa stiti la ce sa va uitati cand analizati produsul. Un simplu pret afisat nu va garanteaza nimic, doar ce veti plati, insa nu va spune multe despre calitate.

Daca sunteti adeptii produselor de calitate, daca vreti sa fiti un cumparator istet, atunci va recomandam sa urmati acesti 7 pasi.

 1. Geanta nu are imagine de detaliu.
  Este foarte important sa vezi exact o portiune din pielea gentii, cusatura sau o parte de finisaj ca sa-ti dai seama cum este lucrata si finisata. In imaginile de detaliu ai putea deasemenea sa detectezi ce fel de piele este.
 2. Pozele sunt foarte mici
  sau nu pot fi marite, in acest caz s-ar putea sa se ascunda ceva legat de aspectul produsului, originalitate

 

 1. Nu exista o descriere exacta,
  este foarte scurta sau inexistenta. Aici pot sa apara confuzii legat de materialul din care este facuta geanta, de dimensiunile gentii. Poate sa ti se para ieftina ca pret, dar cand o primesti sa fie altceva decat ceea ce te-ai gandit sau ai presupus. Trebuie sa scrie clar daca este confectionata din piele naturala sau piele ecologica. Descrierea trebuie sa fie cat mai detaliata, cu cat mai multe informatii despre produs. Multi comercianti evita sa treaca aceste informatii, fie ca sa induca in eroare, fie din lipsa de preocupare.

 

 1. Verifica detaliile produsului/gentii,
  daca este captusita la interior sau nu, cum are inchiderea, daca are compatimentari sau buzunare interioare. In functie de ce cauti este bine sa ai toate informatiile inainte de a comanda. Poti, iarasi, presupune ceva, si sa fie altfel decat ti-ai fi dorit.

 

 1. Incearca sa afli cateva detalii despre producator sau marca.
  O firma producatoare cu un site de informare iti asigura mai multa credibilitate si siguranta. Consulta site-urile producatorilor si convinge-te de originalitate, calitatea si provenienta gentilor comandate online.

 

 1. Pentru orice intrebare adreseaza-te in scris sau telefonic departamentului de contact cu clientii.
  Fiecare site are un telefon de contact si practic ai putea obtine mai multe informatii detaliate sau chiar personalizate la intrebarile tale. Daca nu ti se raspunde la telefon, nu esti sunat inapoi sau esti tratat cu indiferenta, este clar ca trebuie sa iti cauti produsele in alta parte.

 

 1. Verifica daca exista date ale firmei pe site, citeste cu atentie termenii si conditiile si verifica ce termeni se aplica retururilor.
  Pentru toate partile sunt neplacute retururile, insa daca nu iti place ce ai comandat si vrei sa returnezi, trebuie sa te asiguri ca anunti imediat si returnezi in termenul si conditiile pe care l-ai agreat cumparand online.

 

Speram sa ai experiente cat mai placute cumparand online.

Calitate, nu cantitate!  Aceasta este deviza noastra!

Daca doriti preluati poze, imagini, date, texte, informatii, trebuie in prealabil sa aveti acordul in scris al Societatii. La publicare va trebui sa mentionati sursa in mod vizibil: Sursa: Stilultau.ro , cu link catre site-ul www.stilultau.ro. Acordul va fi revocabil, poate fi pe termen limitat si fara a acorda exclusivitate. Acordul se refera la preluarea datelor de pe: www.stilultau.ro, http://stilultau.ro/blog, pagina oficiala de Facebook, pagina oficiala de Instagram, pagina oficiala de Twitter, …etc

Comments

comments