Firma Pantone ne-a obisnuit pana acum cativa ani cu termenul ”culoarea anului”. Intre timp insa datorita necesitatii de diversitate, lucru apreciat de industria modei, trendul a condus catre o paleta mai larga de culori adoptate a fi “culorile anului”.

Pentru anul 2018 informarile sunt cat se poate de optimiste si variate. Anul acesta ne putem “scalda” in culori, elegante, radioase, cu personalitate care aduc veselie.

PANTONE 19-4034 – Sailor Blue

bleumarin elegant, ce se poate asorta usor. Tinutele de inspiratie “navy style” au la baza aceasta culoare. O puteti asorta usor cu alb si rosu. Bleumarin este una din culorile cele mai elegante, este preferat de doamne in locul eternului negru si aduce un aer distins.

PANTONE 14-3207 – Pink Lavender

roz-lila, diafan si feminin, culoare care imprima o nota florala si usoara. Mai ales primavera cand infloreste intreaga natura, aceasta culoare se regaseste in mod frecvent in jurul nostru. Permite combinatii cat de poate de ample.

PANTONE 13-0550 – Lime Punch 

galben electric, culoare ce se preteaza tinutelor de vara. Culorile electrice au revenit de acum cativa ani, cu pasi timizi si-au facut loc si iata ca azi galbenul electric este declarant culoare ulta moderna. 😉

PANTONE 14-4202 – Harbor Mist

gri pal. Culoare ce se integreaza foarte bine tinutelor sezonului cald si care permite cu usurinta combinatii diverse. Gri este in 2018 in trend, in variate feluri si tonuri, de la texturat la lucios, de la inchis la deschis. Trebuie doar sa-l introduceti in garderoba si in accesorii, veti vedea cat de repede va deveni preferatul vostru.

PANTONE 15-1214 – Warm Sand 

bej, neutru, perfect pentru a fi combinat cu celelalte culori ale anului 2018 si usor de integrat tinutelor business si de zi.

PANTONE 11-0608 – Coconut Milk 

alb neutru si radios, specific de asemenea tinutelor de vara. Este solutia perfecta cand vine vorba de baza pentru crearea unei tinute vaporase, de un accesoriu de vara remarcabil.

Pentru toate culorile mai sus enuntate va putem recomanda geanta perfecta. Produsele noastre sunt comandate cu minim 6 luni inainte de inceperea sezonului. Avem informatiile direct de la sursa in ceea ce priveste tendintele sezoanelor urmatoare si ce este in trend in domeniul modei si a accesoriilor de dama.

Va recomandam sa vizitati site-ul nostru www.stilultau.ro, unde veti gasi cele mai noi si de calitate genti si accesorii de dama. Brandul “Pierre Cardin” prin numele designerului, garanteaza calitate si design deosebit. Firma noastra importa exclusiv in Romania aceste genti.

 

Daca doriti sa creati o legatura web-link catre site-ul sau blogul nostru sau doriti sa preluati poze, imagini, date, texte, informatii, trebuie in prealabil sa aveti acordul in scris al Societatii. La publicare va trebui sa mentionati sursa in mod vizibil: Sursa: Stilultau.ro , cu link catre site-ul www.stilultau.ro. Acordul va fi revocabil, poate fi pe termen limitat si fara a acorda exclusivitate. Acordul se refera la preluarea datelor de pe: www.stilultau.ro, http://stilultau.ro/blog , pagina oficiala de Facebook, pagina oficiala de Instagram, pagina oficiala de Twitter, …etc

 

Comments

comments