Predictii astrologice oferite de Astrolog Silvana Paula Popa pentru Premium Boutique Online Stilultau.ro
pentru saptamana 19 – 25 septembrie 2016

19 septembrie

Gradul Sepharial al zilei este 26-27 Fecioara, Gradul Tocirii: “Un ciocan rupt, pe masa de lucru a unui templar”

Atentie la instrumentele pe care le avem la indemana de obicei si care azi s-ar putea sa ne lipseasca, bun prilej de a aprecia cum “buturuga mica rastoarna carul mare” sau cum simtim lipsa unor lucruri pe care le-am integrat in viata noastra considerand ca ni se cuvin … incepand cu lucrurile care par atat de normale, cum ar fi apa calda si curentul electric, tehnologia (si ma refer la telefoane, tablete etc) si terminand cu facilitati fiscale sau legislative. O zi in care ar trebui sa acordam atentie si sanatatii si programului de viata.
Azi suntem tentati sa facem cum ne taie capul sau sa ne urmam planurile, indiferent care este parerea celor din jur. Daca pe drum ne simtim si singuri sau neintelesi, sau chiar nesprijiniti, macar acceptam ca toate astea vin la pachet cu dorinta noastra de a controla situatiile, de a ne impune punctul de vedere si de a ne manifesta independenta.
Atentie la loviturile sub centura, in special de la femei 🙂 Toate bune si frumoase daca avem un tel, un proiect, o chemare de suflet. Altfel nu merita sa ni-i ridicam pe toti in cap. Sau, cum spune Sepharial : “Cainele si osul sau e mai bine sa fie lasati in pace”

Culorile sephariale ale zilei: roz, verde.

20 septembrie

Gradul Sepharial al zilei este 27-28 Fecioara, Gradul Rodniciei: “ Un pom cu ramurile incarcate de fructe”

Cheia zilei este dispozitia generoasa, discernamantul (mai ales cand e vorba de informatiile vehiculate prin media sau retele de socializare, evaluarea principiilor, persoanelor si activitatilor cu adevarat importante in viata noastra!
Zi in care aparentele conteaza! Sau felul cum aratam 🙂 Azi ne dichisim, vorbim frumos, avem maniere elegante si nu e nimic rau in asta atat timp cat ramanem noi insine. Zi buna pentru intalnirile cu prietenii apropiati, cei care ne cunosc si ne iau asa cum suntem.

Culorile sephariale ale zilei: rosu, verde.

21 septembrie

Gradul Sepharial al zilei este 28-29 Fecioara, Gradul Eclesiasticismului: “Un barbat imbracat ca un cardinal”

E o zi plina de rapiditate si energie, impulsivitate, reticente, tentatii. Se recomanda o activitate creativa si multa disciplina. Putem participa la ceremonii, spectacole, intalniri mai oficiale. E multa greutate pe umerii celor care reprezinta puterea si autoritatea.
Exista o atentionare pentru cei timizi si exagerat de modesti: poate exista un moment critic in care sa fie dati la o parte sau chiar sa se trezeasca ca altii isi asuma meritele lor. Pe de alta parte o atitudine binevoitoare si politicoasa, dar atitudinea ferma poate pune lucrurile la locul lor!!

Culorile sephariale ale zilei: mov, lila.

22 septembrie

Gradul Sepharial al zilei este 29-30 Fecioara, Gradul Intunecarii: “ Un barbat stand in picioare, fie fara cap, fie avand capul infasurat intr-o panza neagra”

Atentie la accidente in zona capului si la confuzie sau perceperea incorecta a informatiilor! Cautam realitatea de dincolo de aparente si azi, ca si maine si inca vreo cateva zile, evitam sa luam decizii importante. Nu de alta dar avem inca panza aia neagra pe cap!!! 😉
Azi suntem dispusi sa vedem viata conform propriilor noastre principii si opinii si asta nu e intotdeauna bine si nu e intotdeauna rau…depinde de principii si opinii 🙂 Asa ca suportam consecintele, ne instrainam de unii oameni si ne apropiem de altii si sunt lucruri care ne amintesc ca, oricat de focusati am fi pe noi insine, nu suntem niciodata singuri…sau cu totul si cu totul liberi. Tiparele noastre mentale si emotionale ne tin legati de o poveste….

Culorile sephariale ale zilei: galben, albastru.

23 septembrie

Gradul Sepharial al zilei este 0-1 Balanta, Gradul Vatamarii: “Un om cu sabia scoasa, intr-o atitudine agresiva”

Am face bine sa ne controlam impulsivitatea azi, sa gandim inainte de a actiona, sa nu ne lasam prinsi in dispute si nici sa nu punem gaz pe foc. Balanta se dezechilibreaza imediat si ne putem descoperi foarte productivi dar prea putin simpatizati.
Unii se pot simti mai invulnerabili si nu e nimic rau in asta, insa daca suntem neatenti, imprudenti, ignoram avertismentele si semnalele de pericol, consideram ca pe noi nu ne priveste sau nu ne afecteaza…eh, aici s-ar putea sa ne inselam!

Culorile sephariale ale zilei: rosu, negru.
Rouge et noir/ rosu si negru, culori magice si elegante, etern atractive si misterioase, seducatoare si sofisticate. Fie ca sunt purtate separat sau in combinatie vor fi mereu elegante si vor dovedi stil si clasa.
Va recomandam sa intrati la noi pe site (www.stilultau.ro) si sa descoperiti categoriile noastre
>>> Genti Rosii  >>> click AICI
>>> Genti negre >>> click AICI

24 septembrie

Gradul Sepharial al zilei este 1-2 Balanta, Gradul Cautarii: “Un barbat in vesminte de medic al unui ordin monahal (misericordia)”

Multi sunt in cautarea unei vindecari prin spiritualitate si dezvoltare personala, prin terapii de grup si curatari la nivel fizic, emotional si mental. Suntem dispusi sa ne schimbam dieta, sa ne alaturam unor grupuri de meditatie, sa cercetam scrieri vechi, sa ne implicam in actiuni caritabile. Cu o singura mentiune: sa nu cadem in fanatism prin excluderea altor practici decat ale noastre sau sa fim prea rigizi in interpretari. Nici nu-i excludem pe cei care au alte convingeri decat ale noastre, inca nu detinem adevarul absolut!!
Este o zi de weekend, deci nu-i de mirare ca suntem cu gandul la distractii si alte delicii. Si poate ca e timpul sa avem grija de noi azi, sa ne oferim o tratatie, un masaj, o dupa amiaza la spa sau la coafor, o sesiune de cumparaturi sau o cina romantica. Toate femeile sunt mai atragatoare pe gradul asta!!! Barbatii sunt mai putin favorizati, contrar aparentelor, ei trec in continuare printr-o perioada de „teste” si ispite 😉

Culorile sephariale ale zilei: bej, maro.
In tonurile de culoare recomandata acestei zile si tinand cont de faptul ca vine toamna, va recomandam gama Aurora Prestige in tonuri de maro, calde si perfecte pentru a fi asortate cu culorile acestui sezon. Gentile Aurora Prestige sunt realizate manual in Italia (zona Veneta) din piele naturala fina si sunt disponibile in Romania doar prin www.stilultau.ro. Va asteptam pe site sa comandati cele mai frumoase si de calitate genti de dama.
AP ciocolata 2 genti

25 septembrie

Gradul Sepharial al zilei este 2-3 Balanta, Gradul Legarii: “Un om in lanturi”

Azi suntem dispusi sa vedem viata conform propriilor noastre principii si opinii si asta nu e intotdeauna bine si nu e intotdeauna rau…depinde de principii si opinii 🙂 Asa ca suportam consecintele, ne instrainam de unii oameni si ne apropiem de altii si sunt lucruri care ne amintesc ca, oricat de focusati am fi pe noi insine, nu suntem niciodata singuri…sau cu totul si cu totul liberi. Tiparele noastre mentale si emotionale ne tin legati de o poveste….

Culorile sephariale ale zilei: alb, portocaliu.

Daca doriti sa creati o legatura web-link catre site-ul sau blogul nostru sau doriti sa preluati poze, imagini, date, texte, informatii, trebuie in prealabil sa aveti acordul in scris al Societatii. La publicare va trebui sa mentionati sursa in mod vizibil: Sursa: Stilultau.ro , cu link catre site-ul www.stilultau.ro. Acordul va fi revocabil, poate fi pe termen limitat si fara a acorda exclusivitate. Acordul se refera la preluarea datelor de pe: www.stilultau.ro, http://stilultau.ro/blog, pagina oficiala de Facebook, pagina oficiala de Instagram, pagina oficiala de Twitter, …etc

Comments

comments