Predictii astrologice oferite de Astrolog Silvana Paula Popa pentru Premium Boutique Online Stilultau.ro

26 iunie

Gradul Kozminsky al Lunii, guvernatoarea zilei, este 3 Leu: “Un enorm cap uman. Din ochiul stâng emană o rază de abur negru, din cel drept o rază galbenă, iar din centrul fruntii o rază albă”

Acesta este un simbol al Conducerii. Cuvintele cheie sunt puterea personala, obiectivitatea si pastrarea puritatii intentiilor. Suntem testati azi pe capacitatea noastra de a intelege subiecte complexe si de a face alegeri nepartinitoare. Daca informatiile sunt contradictorii, mergem pe intuitie!
Totusi astazi putem vorbi si despre ingrijorarile generate de informatiile vehiculate prin media sau cercurile sociale in care ne invartim, informatii care, daca nu le analizam obiectiv, tind sa ne blocheze proiecte, planuri de viitor, investitii, parteneriate.
Hai sa vedem jumatatea plina a paharului si sa avem incredere in steaua noastra norocoasa!

Culorile zilei: alb, galben, negru.

Ingerii zilei: Gabriel, Michael, Samael.

Parfumul zilei: aloe.

27 iunie

Gradul Kozminsky al zilei este 6 Rac: “Un om cheltuieste bani distrându-si generos prietenii, iar un clown ascuns după o cortină râde de el”

Acesta este un simbol al Risipirii. E o zi in care banii si resursele vin…dar cum vin, asa se duc! Asa ca cei mai multi dintre noi ne trezim cu aceleasi obligatii si nevoi. Privim deci cu maturitate bugetul de venituri si cheltuieli, nu aruncam banii pe lucruri care nu ne sunt cu adevarat necesare si nici nu facem parada de orgoliu. Stiti vorba aia: cand ai, te cunoaste toata lumea, cand nu mai ai… 😉

Culorile zilei: corai, kaki, vernil.
In ton cu recomandarile zilei va prezentam geanta Pierre Cardin din piele naturala, culoare verde fistic. Deosebit de practica si eleganta, ea poate fi accesoriul dvs. preferat. Mai ales atunci cand vorbim de tinutele elgante in anotimul cald. 😉

Ingerii zilei: Samael. Satael. Amabiel.

Parfumul zilei: piper.

28 iunie

Gradul Kozminsky al zilei este 7 Rac: “O coloană antică din marmură albă, în stil corintic si aurită, usor crăpată la bază”

Acesta este un simbol al Elegantei. E o zi in care frumusetea si nobletea ar trebui sa iasa in evidenta. Chiar daca, asa cum spune Kozminsky : “frumusețea, oricât de sublimă, nu este niciodata fără defect, căci defectul intensifică frumusețea. Coloana erectă indică forța, crapatura de la bază indica frica, care e singura care poate distruge dacă ii este permis să infecteze întregul. Unde este credința, frica nu va fi niciodată. Adevărata credință este cunoașterea absolută și ce cunoaștere este atât de perfectă ca și conștiința puterii personale?”

Culorile zilei: gri, lila, bleu-verde.
O esarfa cu decoruri lila poate fi acel obiect care sa va aduca un plus tinutei. Descoperiti gama de esarfe de calitate disponibile la noi pe site >>> www.stilultau.ro

Ingerii zilei: Raphael. Miel. Seraphiel.

Parfumul zilei: fumigatii; mastic.

29 iunie

Gradul Kozminsky al zilei este 8 Rac: “Un editor de ziar la biroul său – având în fată o multime de spalturi – se ceartă cu un om care îsi întoarce fata”

Acesta este un simbol al Cenzurii. Si cu siguranta nu este ziua cea mai potrivita pentru spalarea rufelor murdare in public! Dar vigilenta ar trebui sa fie legata si de faptul ca, desi stim lucruri despre unele persoane, avem acces la informatii intime sau “dosarul lor personal”, ni s-au facut confidente sau “stim sigur de la cineva care stie sigur” …sunt lucruri pe care e bine sa le tinem pentru noi, chiar daca divulgarea lor ne-ar aduce unele avantaje. Suntem atenti ce si cu cine povestim azi!

Culorile zilei: bleu, alb, verde.

Ingerii zilei: Sachiel. Castiel. Asasiel.

Parfumul zilei: sofran.

30 iunie

Gradul Kozminsky al lui Venus, guvernatoarea zilei, este 25 Taur: “O coloană de fum dens din care tâsnesc străfulgerări de lumină”

Acesta este un simbol al Premeditarii. Si se refera in special la cei care muncesc pe rupte, studiaza, isi achita sarcinile cu straduinta si perseverenta…si toate eforturile si realizarile lor  nu sunt inca recunoscute! E un mesaj de incurajare: aveti talent, determinare, forta si rezultatele se vor vedea in curand! Rasplata e aproape!! 😉

Culorile zilei: roz pastel, galben, verde.
In zilele in care vreti sa aduceti o pata de culoare tinutei, alegeti o esarfa galbena din vascoza. Suntem siguri ca si alte modele sau culori o sa va placa, asa ca va invitam pe site >>> www.stilultau.ro

Ingerii zilei: Anael. Rachiel. Sachiel.

Parfumul zilei: creson.

1 iulie

Gradul Kozminsky al lui Saturn, guvernatorul zilei, este 24 Sagetator:“Un sac cu bani de aur cade în ocean”

Acesta este un simbol al Greselii. Si sa nu ne imbatam cu apa rece: nu e de vina nici soarta, nici destinul. Sa fim precauti azi cand e vorba de bani, cheltuieli, investitii sau pe mana cui ne lasam banii sau afacerile. Si mai ales sa cautam sfaturi competente. Si mai ales sa le ascultam. E un risc in speculatii care ar trebui sa ne faca mai atenti! Mai bine sa tinem de ce avem si sa nu jucam totul pe o carte!

Culorile zilei: turcoaz, verde, albastru.

Ingerii zilei: Cassiel. Machatan. Uriel.

Parfumul zilei: fumigatii; sulf.

2 iulie

Gradul Kozminsky al zilei este 11 Rac: “Mai multe fecioare, încoronate cu ghirlande din flori sălbatice, dansează pe o pajiste verde”

Acesta este un simbol al Simplitatii. Ziua de azi vorbeste despre persoane cu spiritul luminos și plin de bucurie și natura prietenoasă a căror dorință este să răspândească fericirea și mulțumirea oriunde merg …”întotdeauna mult iubite și populare.”…”vin în lume cu un mesaj de dragoste, viață și speranță și cu o minte care se opune răului”, cum spune Kozminsky.

Culorile zilei: galben, verde, oranj.
Nu ratati ocazia sa purtati o geanta din piele naturala culoare oranj/portocaliu. Fiind de calitate si rezistenta, o veti putea purta cu toate ocaziile la care vreti sa aratati bine.
Mai multe modele si culori gasiti pe site >>> www.stilultau.ro

Ingerii zilei: Michael, Dardiel, Huratapal.

Parfumul zilei: grau rosu.

Daca doriti sa creati o legatura web-link catre site-ul sau blogul nostru sau doriti sa preluati poze, imagini, date, texte, informatii, trebuie in prealabil sa aveti acordul in scris al Societatii. La publicare va trebui sa mentionati sursa in mod vizibil: Sursa: Stilultau.ro , cu link catre site-ul www.stilultau.ro. Acordul va fi revocabil, poate fi pe termen limitat si fara a acorda exclusivitate. Acordul se refera la preluarea datelor de pe: www.stilultau.ro, http://stilultau.ro/blog, pagina oficiala de Facebook, pagina oficiala de Instagram, pagina oficiala de Twitter, …etc

Comments

comments