28 decembrie

Gradul Kozminsky al zilei este 7 Capricorn : “O harpă cu strunele rupte, cu o figură furioasa deasupra ei”

Acesta este un simbol al Riscului.Poate fi o zi cu dificultati din punct de vedere profesional si ar trebui sa fim atenti la documente, contracte, termene limita, livrari, transporturi, scadente. Cum zice Kozminsky : daca vrem sa cantam, intai sa ne acordam harpa.

Culorile zilei: lila, indigo.
Va recomandam sa asortati tinutelor una din esarfele superbe din lana naturala. Descoperiti colectia noastra de esarfe direct pe site >>> www.stilultau.ro

Ingerii zilei: Raphael, Miel, Seraphiel.

Parfumul zilei: fumigatii, mastic.

29 decembrie

Gradul Kozminsky al lui Jupiter, guvernatorul zilei, este 21 Balanta: “O femeie îmbrăcată tipător cântă, cu un pahar de vin ridicat în mâna dreaptă. De o parte a ei stă spiritul Bucuriei, de cealaltă stă spiritul Tristetii”

Acesta este un simbol al Rasplatei. Conform principiului: “Dupa fapta…” este un moment bun sa facem un scurt bilant al anului care a trecut, sa meditam la plusuri si minusuri, la bune si la rele (mai ales! caci ignorandu-le nu mergem mai departe), sa lasam in urma ce e de lasat in urma si sa indreptam ce e de indreptat. Ne uitam la noi, in primul rand!
Sa fim astazi atenti si selectivi cand e vorba de informatiile care ne trec pe la urechi si mai ales suntem retinuti: daca vorbim mult, argumentam, justificam…pierdem exact detaliul care ne-ar putea fi de folos!

Culorile zilei: bleumarin, gri.
GRI este una din culorile foarte appreciate in acest sezon. Se asorteaza usor, este sobra si in acelasi timp tinereasca. Va recomandam gentile din piele naturala lucrate manual in Italia, marca Aurora Prestige disponibile exclusive la noi pe site. Vezi categoria GENTI >> CLICK AICI!

Ingerii zilei: Sachiel, Castiel, Asasiel.

Parfumul zilei: sofran.

30 decembrie

Gradul Kozminsky al lui Venus,guvernatoarea zilei,este 26 Varsator : “Trei focuri ard deasupra a trei dealuri triunghiulare, cu o sabie plutind deasupra în aer”

Acesta este un simbol al Serviciului. Adica al capacitatii noastre de a ne pune in slujba unor idei si concepte etice, morale sau religioase. Poate ca nu suntem constienti inca de rolul pe care il avem de jucat in acest proces de „trezire” despre care se tot vorbeste in ultimul timp, dar fiecare dintre noi a primit forta si inteligenta necesara misiunii sale. Este nevoie de atentie, insa. Putem fi usor fermecati de lucruri care sa ne abata de la Cale. Unii le zic ispite. Altii, cu inclinatii mai mistice, vorbesc de entitati. Orice ar fi, sa nu ne lasam influentati sau in puterea altora, „in corp sau in afara corpului”,cum spune Kozminsky. De multe ori e vorba de forte invizibile, de campuri energetice sau de algoritmi de functionare pe care nu ii intelegem inca, de aceea auto-protectia, vigilenta si discernamantul sunt cuvintele de ordine.
ATENTIE ! Nu tot ce straluceste are Lumina!

Culorile zilei: roz, verde.

Ingerii zilei: Anael, Rachiel, Sachiel.

Parfumul zilei: creson.

31 decembrie

Gradul Kozminsky al lui Saturn, guvernatorul zilei, este 22 sagetator: “Un câine pe un zid, urlă la lună”

Acesta este un simbol al Suspinului. Si ne atentioneaza pe scop, actiune, dorinta si directie.
Sau „Fii atent ce-ti doresti!”. E ok sa vrei Luna de pe cer dar daca uiti sa-ti traiesti prezentul in asteptarea acelui moment de maxima fericire si satisfactie, daca traiesti in tanjeala (substantiv derivat din „a tanji/a-ti fi dor, a dori”, nu din cuvantul similar indolentei), daca te umpli de griji legate de obiectul aspiratiei tale, daca ai presentimente si stari de disconfort…fa o revizie, o reevaluare si intreaba-te: „Asta imi doresc cu adevarat? Mi se potriveste, e oportun? E asta calea mea?”
Sa admitem totusi ca e un grad bun pentru inspiratia poetica, vodevil si melodrama sau … soap opera.

Culorile zilei: rosu, negru, argintiu.

Ingerii zilei: Cassiel, Machatan, Uriel.

Parfumul zilei: fumigatii, sulf.

01 ianuarie 2017

Gradul Kozminsky al zilei este 11 Capricorn : “Un om înarmat călăreste un leu, sub care este un scarabeu: deasupra, o mână înzăuată tine o baghetă de fier”

Acesta este un simbol al Angajamentului. Zi buna sa meditam la ce reprezinta un nou inceput pentru noi, ce dorim sa obtinem si mai ales cum ;), ce eforturi suntem dispusi sa facem…sa ne evaluam forta, intelepciunea, determinarea si responsabilitatea. Drum bun si vise mari!

Culorile zilei: alb, negru, auriu.
Descoperiti la noi pe site frumusetea gentilor de dama din piele naturala marca Pierre Cardin.
In concordanta cu recomandarile Silvanei va recomandam gentile din piele naturala tip Ice.
CLICK AICI! Pentru mai multe modele, detalii si comenzi.

Ingerii zilei: Michael, Dardiel, Huratapal.

Parfumul zilei: grau rosu.

Echipa Stilultau.ro si Astrolog Silvana Paula Popa va ureaza LA MULTI ANI !!
Sa aveti parte de un an bun, cu sanatate, realizari si impliniri.

Daca doriti sa creati o legatura web-link catre site-ul sau blogul nostru sau doriti sa preluati poze, imagini, date, texte, informatii, trebuie in prealabil sa aveti acordul in scris al Societatii. La publicare va trebui sa mentionati sursa in mod vizibil: Sursa: Stilultau.ro , cu link catre site-ul www.stilultau.ro. Acordul va fi revocabil, poate fi pe termen limitat si fara a acorda exclusivitate. Acordul se refera la preluarea datelor de pe: www.stilultau.ro, http://stilultau.ro/blog, pagina oficiala de Facebook, pagina oficiala de Instagram, pagina oficiala de Twitter, …etc

Comments

comments