Predictii astrologice oferite de Astrolog Silvana Paula Popa pentru Premium Boutique Online Stilultau.ro

19 decembrie

Gradul Kozminsky al zilei este 28 Sagetator: “O femeie îmbrăcată simplu rupe o sabie pe genunchi. În cerul de deasupra, mase de nori întunecati gonesc prin fata soarelui care răsare”

Acesta este un simbol al Bunavointei sau al puterii bunavointei. Este vorba de putere si nu de grandomanie! 😉  De fapta buna facuta discret, de atentia binevoitoare, de actiunea care nu asteapta lauda sau recunoastere. E o zi a sperantei si securitatii si a alungarii intunericului, sub orice forma s-ar manifesta el.
Solutiile vin azi de la un spirit liber, o gandire libera, de la insasi ideea de libertate! Sau, vorba americanilor: „Think outside the box”!

Culorile zilei: grena, gri.

Ingerii zilei: Samael. Satael. Amabiel.

Parfumul zilei: piper.

20 decembrie

Gradul Kozminsky al zilei este 29 Sagetator: “O trăsură decorată cu ghirlande de flori, stă sfărâmată pe drum”

Acesta este un simbol al Vanitatii. Kozminsky zice: Belsug si tarie! Ne plac lucrurile stralucitoare, pompoase, spectaculoase…si e si normal cu toata atmosfera festiva asociata sarbatorilor! Dar stim si vorba cu frumusetea care vine din interior! Sa ne punem ghirlande in inima (Sigur se vor vedea si pe dinafara 😉 ) Calatoriile si deplasarile necesita atentie suplimentara!
Astazi insa este vorba si de o putere si de o cunoastere care nu sunt accesibile chiar tuturor: poate fi vorba de studii mai speciale, de psihologie sau chiar esoterice, de un magnetism ciudat sau de forte necunoscute noua care actioneaza intens dar nevazut. Oricum, daca nu suntem siguri, sa nu ne jucam cu focul!

Culorile zilei: albastru, mov.
Albastru, o culoare deosebita ce poate fi asortata usor. Ca urmare va recomandam o geanta incapatoare din piele naturala, lucrata manual in Italia. Marca Aurora Prestige. Pentru a vedea detaliile privind acest model sau a viziona si altele, va invitam la noi pe site >> www.stilultau.ro

Ingerii zilei: Raphael. Miel. Seraphiel.

Parfumul zilei: fumigatii; mastic.

21 decembrie

Gradul Kozminsky al zilei este 30 Sagetator: “Un scut cu capul unei gorgone încrustat pe el, stă agătat de o coloană”

Acesta este un simbol al Suprematiei. Si e vorba de suprematia gandirii pozitive, a constientei apartenentei la un grup, o colectivitate, o miscare, o idee.
Azi suntem Luptatori, nu numai pentru noi ci si pentru ceilalti si plini de incredere!
Chiar daca suntem implicati in jocurile si bataliile vietii, e bine sa ne amintim ca e o putere care ne sustine si ne e mereu alaturi si „sa ne rugam pentru pace in mijlocul razboiului”.

Culorile zilei: bordo, negru.

Ingerii zilei: Sachiel. Castiel. Asasiel.

Parfumul zilei: sofran.

22 decembrie

Gradul Kozminsky al zilei este 1 Capricorn: “Un bărbat înarmat răsare din pământ”

Acesta este un simbol al Disputelor…. si arata ca undeva, cumva se respecta legea conservarii energiei 😉  Cu cat unii se curata si se primenesc (din punct de vedere energetic), cu atat un soi de agresivitate creste, in interior sau exterior. Asa ca suntem atenti cum ne folosim puterea si cunoasterea si evident, evitam disputele si erorile de bunavointa si dreptate.
Sa fim retinuti, ponderati, consecventi si…sa ne vedem de ale noastre 😉

Este totodata o zi a vindecarilor si intelepciunii.

Culorile zilei: albastru, galben, negru.

Ingerii zilei: Anael. Rachiel. Sachiel.

Parfumul zilei: creson.

23 decembrie

Gradul Kozminsky al zilei este 2 Capricorn: “Un disc rotitor de lumină, cu un centru rosu înconjurat de o umbră neagră. Culorile sunt curate si distincte”

Acesta este un simbol al Luptei. Zi buna pentru promovari si asumarea unor responsabilitati suplimentare. Ceea ce implica si opozitii mai mult sau mai putin deschise, obstacole si invidii. Sa fim constructuivi si precauti!

Culorile zilei: alb, negru.

Ingerii zilei: Cassiel. Machatan. Uriel.

Parfumul zilei: fumigatii; sulf.

24 decembrie

Gradul Kozminsky al zilei este 3 Capricorn: “Un bătrân sade pe un tron din nori, cu piciorul drept pe o sabie. Deasupra capului său este o stea mare si strălucitoare, iar de fiecare parte a sa se află câte un stâlp de lumină”

Acesta este un simbol al Nemuririi.  Si cred ca vorbele lui Kozminsky sunt suficiente: „ …Ce simte si ce stie el, se straduieste sa se imbrace intr-o haina de culori vibrante ca sa-i farmece pe copiii pamantului si sa-i ridice la vise si contemplatii de o glorie dincolo de toate gandurile si intelegerea omeneasca.”

Culorile zilei: auriu, rosu, bleumarin.
Auriu, culoare eleganta si deosebita. Va prezentam gentile special din piele naturala marca Pierre Cardin, disponibile exclusive la noi pe site >> www.stilultau.ro

Ingerii zilei: Michael, Dardiel, Huratapal.

Parfumul zilei: grau rosu.

Daca doriti sa creati o legatura web-link catre site-ul sau blogul nostru sau doriti sa preluati poze, imagini, date, texte, informatii, trebuie in prealabil sa aveti acordul in scris al Societatii. La publicare va trebui sa mentionati sursa in mod vizibil: Sursa: Stilultau.ro , cu link catre site-ul www.stilultau.ro. Acordul va fi revocabil, poate fi pe termen limitat si fara a acorda exclusivitate. Acordul se refera la preluarea datelor de pe: www.stilultau.ro, http://stilultau.ro/blog, pagina oficiala de Facebook, pagina oficiala de Instagram, pagina oficiala de Twitter, …etc

Comments

comments