Cum comand

Primul pas: vizionati produsele
Odata ce aţi gasit un produs care va place si corespunde cerintelor dumneavoastra, cu un simplu click pe imagine, se va deschide o alta pagina unde veti avea posibilitatea de a vizualiza toate detaliile produsului (poza/poze, descriere, pret, disponibilitate, diverse recomandari, comentarii la adresa produsului). Fereastra de prezentare are optiunea de marire a pozei produsului (lupa).

Al doilea pas: selectati produsele
Selectati produsul, culoarea, cantitatea, dupa caz si marimea si apasati butonul „Adaugare in cos”. 
La aceasta sectiune va trebui sa verificati adresele de facturare si de livrare, metoda de livrare, metoda de plata si aveti optiunea sa ne lasati un mesaj in cazul in care exista instructiuni speciale din partea dumneavoastra.

Produsele se vor duce automat in cosul de cumparaturi si veti putea vizualiza toate produsele selectionate de catre dumneavoastra, cu posibilitatea de a schimba cantitatea dorita sau sa stergeti pe unele dintre ele, si veti putea vizualiza si suma totala a cumparaturilor. Disponibilitatea produselor adaugate de dumneavoastra in cos, nu este garantata decat in momentul in care ati finalizat verificarile si ati apasat butonul „Confirm comanda”. 
Dacă sunteţi vizitator/client nou trebuie sa va inregistrati ca sa deven
iti Utilizator, introducand datele cerute in formularul de inregistrare si trebuie sa cititi termenii si conditiile dupa care lucreaza acest site. Pentru a deveni utilizator trebuie sa acceptati termenii si conditiile.

Utilizand acest site sunteti, de acord in totalitate cu acesti termeni si conditii, fara nici o alta restrictie.

Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest site in nici un fel, respectiv nu puteti plasa comenzi, nu puteti comanda produse, nu primiti notificari si informari privind promotiile si Newsletter.

Daca sunteti deja Utilizator introduceti adresa de e-mail şi parola, astfel datele pe care le aveti ca utilizator se vor incarca automat.

Retineti ! Comenzile cu valoare peste 300 RON beneficiaza de livrare gratuita.

Puteti plasa si comenzi telefonice. Pentru aceasta ne puteti suna intre orele 10.00-15.00 la 0728 56 56 54. In vederea preluarii comenzii telefonice va trebui sa ne comunicati codurile produselor, datele dumneavoastra de identificare, adresa, modalitatea de plata.
 

Mai multe detalii in pagina „Termeni si Conditii”.


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor.
Ascunde