Termenul de livrare pentru produsele in stoc este

24 ore in Bucuresti si in toate orasele din tara
48 ore pentru localitatile care sunt in afara ariei de acoperirea firmei de curierat.

Pentru a ne tine promisiunea de livrare in 24 ore trebuie sa primim comenzile voastre pana la orele 15.00.

Livrarea se face prin firma de curierat CARGUS, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un centru CARGUS.

Comenzile cu valoare peste 300 RON beneficiaza de livrare gratuita.

Costurile de livrare sunt: 20 RON

Comenzile plasate de Utilizator prin intermediul site-ului, adica online, de luni pana vineri (zile lucratoare), pana la ora 15.00, vor fi pregatite si expediate in aceeasi zi, astfel comenzile vor putea fi receptionate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile trebuie confirmate telefonic sau in scris de catre Utilizator, in acest sens veti fi contactati de Societate in intervalul 12.00 - 15.00.

Comenzile plasate de Utilizator dupa ora 15.00, la sfarsit de saptamana, respectiv zilele de sambata si duminica, precum si in zilele de sarbatori legale, se vor pregati si expedia in urmatoarea zi lucratoare.

Societatea de curierat nu efectueaza livrari in zilele de sambata si duminica.

Fiecare comanda este atent verificata de personalul Societatii pentru a corespunde in totalitate cantitativ cu comanda lansata de Utilizator. Verificarile calitative si de integritate a produselor si ambalajelor au loc in momentul pregatirii comenzii. In acest sens, fiecare produs si colet trece printr-un control al calitatii. Acest fapt elimina posibilitatea de a fi livrate produse cu defecte.

Dupa preluarea produselor de catre curier, Utilizatorul va primii pe e-mail un mesaj de confirmare „Comanda expediata prin curier”. Dupa caz, firma de curierat va contacta telefonic persoana care a fost menţionata ca destinatar, pentru a stabili de comun acord data si ora livrarii coletului.

Adresa mentionata de Utilizator ca destinatie de livrare in formularul de comanda, nu poate fi modificata ulterior, daca comanda a fost lansata.

Mai multe detalii in pagina „Termeni si Conditii”.


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor.
Ascunde