Termeni si conditii

Incepand cu data de 25 mai 2018 va instiintam ca prelucrarea datelor cu caracter personal (in vigoarea noilor norme europene) are loc strict in legatura cu incheierea contractului de vanzare-cumparare. Datele dumneavoastra sunt prelucrate exclusiv in vederea facturarii si trimiterii produselor. In termen de 1 luna de zile de la plasarea comenzii, datele vor fi sterse.

Termenii si conditiile reprezinta contractul ce se incheie (daca sunt acceptate clauzele de la „Termeni si Conditii”)

intre, Fashion Accessories Traders SRL, o societate comercială română, cu sediul social situată în Drm. Valea Danului nr. 36, ap. 50, sector 6, Bucureşti, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti sub nr. J40/1168/2013, Cod Unic de Înregistrare RO31166837, denumită in continuare „Societate/Societatea”,

si 
Dumneavoastra, Utilizator, persoana fizica, cetatean roman sau strain, cu domiciliul in Romania, cu varsta peste 18 ani; sau persoana juridica romana, cu sediul social in Romania, inregistrata la Registrul Comertului; denumit in continuare „Utilizator” si/sau „Client

Definitii:

Site sau domeniu: www.stilultau.ro si subdomeniile acestuia 
Contract: contractul la distanta ce se incheie intre Societate si Utilizator conform definitiei cuprinse in Ordonanta de urgenta 34/2014.
Serviciu: serviciul de comert electronic realizat exclusiv pe portiunile publice disponibile ale site-ului, in sensul acordarii posibilitatii Utilizatorului sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice (online), incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).
Utilizator: sau client este persoana fizica majora, peste 18 ani sau juridica romana de drept public sau privat, care are sau obtine acces la continutul site-ului, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza existentei unui acord de utilizare intre Societate si acesta, si care beneficiaza de produsele si serviciile oferite de Societate si care sunt achizitionate prin folosirea serviciului. Pentru a deveni Utilizator, persoana fizica sau juridica trebuie sa creeze si sa utilizeze contul creat pe site si sa accepte termenii si conditiile.
Cont/contul: ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur Utilizator accesul la zone restrictionate ale site-ului prin care se face accesul la serviciu.
Document: prezentele „Termeni si Conditii”
Newsletter/buletin informativ: mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de Societate intr-o anumita perioada, fara nici un angajament cu referire la informatiile continute de acesta.
Tranzactie: incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs si/sau serviciu de catre Societate catre Utilizator, indiferent de modalitatea de livrare.
Termeni si conditii: reprezinta termenii si conditiile care reglementeaza relatia, obligatiile, indatoririle, drepturile Societatii si Utilizatorului, clauzele in baza carora se vor desfasura toate activitatile legate de obiectul contractului. 
Incheierea contractului de vanzare-cumparare: are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Incheierea contractului poate avea loc numai dupa acceptarea „Termeni si Conditii” si implicit a tuturor clauzelor prezentului document si contract.
Folosirea acestui site presupune acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos, care se regasesc in varianta actualizata in pagina/sectiunea „Termeni si Conditii”. In acest sens va recomandam citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Societatea isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara nici o alta notificare prealabila. Varianta actuala va fi intotdeuna afisata pe site.
Utilizand acest site sunteti de acord in totalitate cu acesti termeni si conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest site in nici un fel, respectiv nu puteti plasa comenzi, nu puteti comanda produse, nu primiti notificari si informari privind promotiile si Newsletter. 
Site-ul www.stilultau.ro este este operat de catre Fashion Accessories Traders SRL. Prin intermediul acestuia va punem la dispozitie magazinul virtual in care puteti cauta, identifica, plasa comenzi si ordona plati cu ajutorul sistemului de plata ramburs, cu cardul prin intermediul sistemului securizat Mobilpay sau cu plata in avans pentru produsele comercializate prin intermediul acestui magazin virtual. Livrarile vor avea loc numai pe teritoriul Romaniei.
Societatea va garanteaza acces limitat, in interes personal (cautare si identificare produse, plasare de comenzi online si plati, informare), pe site-ul www.stilultau.ro si nu va confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral, de a reproduce partial sau integral, de a copia texte, poze, schite, grafice, simboluri, comentariile utilizatorilor si clientilor sau alte informatii; de a transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului www.stilultau.ro, fara a se limita la cele descrise anterior. Deasemenea nu aveti dreptul de a vinde si/sau revinde, de a exploata site-ul in orice alta maniera decat exclusiv pentru efectuarea de cumparaturi personale (utilizarea in scop personal si necomercial). Folosirea informatiilor si datelor de pe site-ul www.stilultau.ro in scopuri comerciale sau contrare intereselor Societatii, fara acordul prealabil in scris al acesteia presupune incalcarea drepturilor de autor, ale Societatii sau partenerilor si furnizorilor acesteia. Folosirea fara acordul Societatii a unuia sau mai multora texte, imagini, poze, schite, a unor fragmente sau parti din continutul site-ului se pedepseste conform legislatiei in vigoare, in acest sens actionand Legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) si de Legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Acelasi prevederi sunt valabile si pentru blog: https://stilultau.ro/blog/
Societatea respecta dreptul la proprietea intelectuala a tertilor; in cazul in care considerati ca site-ul www.stilultau.ro contine informatii care pot incalca in vre-un fel legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email: contact[at]stilultau.ro
Deasemenea daca doriti sa creati o legatura web-link catre site-ul sau blogul nostru sau doriti sa preluati poze, imagini, date, texte, informatii, trebuie in prealabil sa aveti acordul in scris al Societatii. Acordul va fi revocabil, poate fi pe termen limitat si fara a acorda exclusivitate. Acordul se refera la preluarea datelor de pe: www.stilultau.ro , https://stilultau.ro/blog/ , pagina oficiala de Facebook, pagina oficiala de Instagram, pagina oficiala de Twitter,...etc.
Folosirea site-ului www.stilultau.ro este permis numai in limitele mentionate in „Termeni si Conditii”, cu valoare legala de contract.
In cazul in care sunteti interesati de reclama, plasarea de anunturi sau banere pe site-ul www.stilultau.ro, atunci acest lucru se va putea realiza numai pe baza intelegerilor prealabile, in scris, cu Societatea
Societatea isi rezerva dreptul de interzice oricand accesul pe site, fara o notificare prealabila. Societatea nu poate fi facuta responsabila in nici un fel in cazul in care site-ul nu functioneaza.
Societatea importa direct anumite produse. Pentru aceste produsele isi asuma responsabilitatea conformitatii acestora conform legislatiei in vigoare. 
Societatea
 poate actiona si ca agent pentru terti furnizori prin intermediul acestui site si nu isi asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile oferite de respectivii furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor prezentate pe acest site. 
Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului www.stilultau.ro sunt noi, in ambalajul original de la producator/furnizor. Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Produsele aflate in stoc pot fi livrate imediat. In cazul in care produsele nu sunt pe stoc, atunci acest lucru va putea fi vizualizat. Unele produse vor putea fi comandate special pentru dumneavoastra. In aceste cazuri speciale Societatea va poate solicita plata unui avans. 
Societatea isi rezerva, deasemenea, dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta de stoc a furnizorului, nu mai este planificat in productie sau nu se mai livreaza.
Societatea isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea telefonica sau in scris a comenzilor, inainte de pregatirea lor, prin contactarea clientilor.
In momentul livrarii, produsele sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. 
Preturile prezentate pe site includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare. 
Societatea isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. 
Societatea isi rezerva dreptul de a refuza comenzile Utilizatorilor care au in istoricul lor livrari refuzate.

Protectia si prelucrarea datelor

Prin semnarea si acceptarea clauzelor din “Termeni si Conditii”, Utilizatorul este de acord cu utilizarea datelor personale de catre Societate, parteneri si terti, direct implicati si firmele de curierat, in concordanta cu termenii si in scopul declarat al realizarii obiectului contractului.
Societatea colecteaza date cu caracter personal pe pagina sa, numai cu acordul voluntar expres al utilizatorului sau al clientului, in urmatoarele scopuri:

a) validarea, confirmarea, expedierea si facturarea comenzilor catre Utilizator/Client;

b) rezolvarea anularilor, retururilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre Utilizator/Client;

c) pentru a asigura accesul Utilizatorului/Client la serviciile oferite;

e) contactarea Utilizatorului/Client, la cererea sa voluntara;

f) contactarea Utilizatorului/Client, in chestiuni specifice de Relatii cu Clientii;

Următoarele date cu caracter personal sunt prelucrate de Societate: nume şi prenume, data naşterii, telefon mobil, adresă (domiciliu/reşedinţă), adresă de livrare, e-mail.

Societatea se angajeaza sa protejeze datele personale ale Utilizatorului si sa respecte legislatia romana si europeana in domeniu referitoare la protectia datelor cu caracter personal. Astfel Societatea garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor transmise de Utilizator si gazduite de Societate prin si in sistemul sau informatic. Aceste date vor putea fi folosite de Societate pentru a trimite Utilizatorului confirmarea comenzilor si pentru orice alte activitati impuse de realizarea in bune conditii a contractului de vanzare-cumparare. Acest lucru se face numai cu acordul prealabil al Utilizatorului
Acest acord este dat in momentul acceptarii sectiunii „Termeni si Conditii”. 

Utilizatorul poate solicita stergerea datelor din baza de date. Stergerea din baza de date se va opera in mod gratuit pe baza unei cereri sau notificari formulate in prealabil de catre Utilizator in mod special pentru acest scop si va trebui sa contina datele de identificare, mentionarea expresa a dorintei ca datele Utilizatorului sa fie sterse in baza de date, semnatura si data. Cererea sau notificarea trebuie trimisa prin e-mail la adresa: contact[at]stilultau.ro .

Societatea garanteaza ca datele personale ale Utilizatorului nu vor fi difuzate catre alti terti, cu exceptia firmelor direct implicate in desfasurarea obiectului contractului (ex. firmele de curierat primesc adresa si numarul de telefon). Exceptie fac solicitarile in conformitate cu prevederile legale in vigoare ale autoritatilor Statului Roman si a organelor sale de control, care au deplin acces la controlul si verificarea datelor.
Societatea va folosi datele personale ale Utilizatorului numai in scopul executarii obiectului contractului, preluarea si prelucrarea comenzilor Utilizatorului, contactarea pe cale telefonica sau in scris prin e-mail pentru confirmari sau clarificari, fara a se limita la cele enuntate anterior; insa strict legat de obiectul contractului. Societatea nu furnizeaza adresa de e-mail, datele personale si alte date ale Utilizatorului unor terti, nu face publice datele fara acordul scris al Utilizatorului, nu sprijina in nici o forma SPAM-urile.
Societatea nu trimite Newsletter si email-uri cu oferte si promotii.
Societatea nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi in afara site-ului, indiferent de natura acestora.
Societatea nu va face publica, nu va sa vinde, nu va inchiria, nu va licentia, nu va transfera, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal ale Utilizatorului/clientului catre vreun tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Exceptie face situatia in care transferul, accesarea, vizualizarea, .... etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
Societatea nu va cere prin nici un mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS, postare in social media, postari pe site,...etc) sa comunicati date confidentiale cum ar fi parole, coduri de acces, carduri bancare si pin-urile acestora sau alte informatii strict confidentiale, in afara celor ce se regasesc in formularul de inscriere/comanda si sunt accesate de Utilizator direct in profilul sau personal. Din acest considerent nu luati in seama nici o cerere sau indemn de a divulga informatii ce va pot veni din orice sursa, legat de sau care ar putea da dreptul la deducere ca este legat cu Societatea, site-ul sau subsite-urile sale. 
Utilizatorul confirma ca a inteles si nu va face in niciun fel Societatea raspunzatoare in cazul in care va furniza alte date decat cele din formularul de inscriere sau retur. Societatea nu va face actualizari de baze de date prin nici un mijloc de comunicare in care sa va ceara informatii confidentiale. Societatea va sterge automat contactele dumneavoastra dupa 1 luna de zile de la ultima comanda efectuata pe site, cu exceptia existentei acordului dumneavoastra in scris si explicit.

Confidentialitate
Confidentialitatea este clauza a prezentului contract (“Termeni si Conditii”) si este aplicabila pentru Societate si pentru Utilizator in egala masura. Prin aceasta se intelege nedivulgarea de informatii, date sau aspecte care privesc obiectul contractului de catre nici una din parti catre alti terti neimplicati in realizarea obiectului contractului, cu exceptia cand este altfel solicitat de catre autoritatile competente.

Prevederile clauzei privind confidentialitatea nu se vor aplica:

 1. informatiilor care sunt sau devin parte a domeniului public, fara nici o vina din partea partilor
 2. informatiile sunt obtinute pe cale legala de parti, de la un tert, fara obligatia de confidentialitate
 3. partilor li se solicita dezvaluirea acestora conform oricarei legi, ordin guvernamental, administrativ sau judiciar
 4. informatiile sunt generate in mod independent de catre parti

Confidenţialitatea afectează în aceeaşi măsură prevederile întregului contract (clauzele “Termeni si Conditii”), inclusiv oricare anexe ce sunt aferente acestuia, pentru toată durata acestuia şi după încetarea sa, indiferent de motive, pentru o perioadă de încă alţi doi ani.
Societatea nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduit domeniul si informatiile.
Utilizatorul/clientul are următoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum şi dreptul de a se adresa justiţiei. De asemenea, în condiţiile legii, Utilizatorul/clientul are dreptul să se opună prelucrării datelor sale personale şi să solicite ştergerea acestor date. Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorul/clientul se poate adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa S.C. Fashion Accesories Traders S.R.L., Drm. Valea Danului nr. 36, ap. 50, sector 6, 061982 Bucureşti sau prin e-mail la adresa: contact[at]stilultau.ro 
Daca unele din datele Utilizatorului sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pe adresa: contact[at]stilultau.ro
Drepturile Utilizatorului privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu carcater personal si Legea 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare:

 1. de a cere sa i se confirme, in mod gratuit, prelucrarea datelelor personale,
 2. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sa stearga in mod gratuit, toate datele furnizate
 3. sa ceara incetarea prelucrarii datelor personale;
 4. sa ceara incetarea primirii de mesaje promotionale

Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail: contact[at]stilultau.ro

Societatea va inregistra intr-un fisier/baza de date speciala orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor, orice incercare de acces neautorizat, facand astfel posibila identificarea persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui Utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care este gazduit site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului. In acest sens, Societatea va sesiza imediat autoritatile competente si va declansa procedura de cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora.

Continutul si modificari ale site-ului

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica oricand informatiile publicate pe site, design-ul sau continutul site-ului, de a sterge automat datele cu caracter personal in termen de 1 luna de la ultima comanda, exceptand cazurile cand exista acordul scris al Utilizatorului/clientului, precum si modificarea altor caracteristici ale site-ului.
Echipa noastra incearca permanent sa evite erorile si greselile de programare sau introducere date. Totusi, unele probleme pot aparea. La fel, nu excludem in cazuri izolate de eroare umana. Vom remedia imediat orice fel de greseli. Tinand cont de cele mentionate anterior, se va considera final pretul acceptat de Utilizator in urma confirmarii (scriptice/telefonice) a comenzii cu Societatea
Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod culoare, nuanta, accesorii, aspect, etc. Acest lucru se datoreaza elementelor de setare a monitoarelor, lucru care difera de la calculator la calculator. Fotografiile sunt executate profesional si sunt reglate prin confruntare si comparare directa cu produsele.
Societatea nu ofera nici o garantie, direct sau indirect, in ceea ce priveste corectitudinea descrierilor si datelor produselor de pe site, actualizarea continutului, functionarea site-ului, orice informatii existente, precum si recomandarea si potrivirea produselor pentru un anumit scop. Utilizatorul este de acord, fara nici o restrictie, ca folosirea acestui site si cumpararea produselor si/sau a serviciilor conexe se face pe propriul risc. Conform legislatiei in vigoare Utilizatorul are dreptul, iar Societatea ii acorda dreptul de denuntare unilateral a contractului. In acest sens Utilizatorul va trebui sa faca o notificare in scris, adresata Societatii, prin care sa ceara denuntarea unilaterala si motivul acesteia. Respectiv calea cea mai simpla este de a anunta in momentul confirmarii telefonice a comenzii.
Societatea colaboreaza cu toti furnizorii sai pentru obtinerea unor date cat mai exacte si corecte, imagini, descrieri si caracteristici tehnice pentru toate produsele pe care le comercializeaza. Aceste date sunt puse la dispozitie de catre producatori, reprezentantii acestora si alti terti. Societatea doreste, si va depune toate eforturile pentru a va furniza date, imagini si specificatii cat mai exacte asupra produselor de pe site. Suntem direct interesati sa va informam corect, sa fiti multumiti si sa primiti ceea ce v-a fost prezentat. Totusi, Societatea, nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care aceste informatii, specificatii, date, descrieri, imagini, poze, schite (fara a se limita la acestea enuntate anterior) nu corespund 100% cu produsul. Pot aparea si diferente de tonuri de culoare fata de poze.
Societatea isi rezerva dreptul sa modifice datele si informatiile mentionate anterior fara nici o alta notificare in prealabil.
Societatea nu raspunde pentru continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut si reclama, indiferent de natura acestor legaturi, directe sau indirecte. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
Societatea nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca serviciul oferit va fi potrivit cerintelor clientului; ca serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel; Societatea nu garanteaza ca produsele si/sau serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul site-ului www.stilultau.ro vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.
Societatea nu este responsabila pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa sau utiliza site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini;
Societatea, proprietarii site-ului, operatorii, administratorii si firmele partenere, nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultate din, fara a se limita la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, reclame, bannere sau oricare alt tip de relatie, legatura, tranzactie, colaborare, etc. care pot aparea intre Societate si Utilizator si oricare dintre persoanele fizice sau juridice care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul sau in legatura cu site-ul: www.stilultau.ro
Societatea nu raspunde fata de nici o persoana fizica sau juridica, pentru nici o pierdere, costuri, procese, cheltuieli de judecata, pretentii, daune, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea clauzelor din “Termeni si Conditii”.
Societatea isi rezerva dreptul de a introduce oricand si pe orice pagina a site-ului sau subdomeniilor sale, bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi cu oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. 
Societatea foloseste in site cookie-uri. Acestea elimina necesitatea de a va repeta datele de logare de fiecare data cand reveniti pe site-ul nostru si produsele memorate in cosul de cumparaturi. Ele nu identifica personal utilizatorii de internet si nu presupun informatii cu caracter personal. Insa in cazul in care impartiti calculatorul cu alte persoane, pentru a evita accesul in contul dumneavoastra va sfatuim sa dezactivati cookie. In cazul in care doriti sa le dezactivati va trebui sa faceti setari in calculatorul dumneavoastra internet explorer -> options -> settings. Un specialist in IT va poate ajuta specializat.
Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestor cookie.

Obligatiile Utilizatorului

Prin acceptarea termenilor si conditiilor confirmati ca sunteti de acord cu acestea si ca respectati obligatiile listate mai jos, fara a se limita la cele listate:

a) Dumneavoastra, Utilizator, persoana fizica, aveti varsta peste 18 ani si aveti capacitatea legala de a initia contracte juridice, sau sunteti persoana juridica romana, cu sediul social in Romania, înregistrată la Registrul Comerţului
b) Datele furnizate de dumneavoastra, Utilizator, sunt corecte si corespund intocmai realitatii. In cazul in care furnizati date eronate, false, incomplete sau care nu corespund deplin cu realitatea, Societatea isi rezerva dreptul de a nu prelua si procesa comenzile plasate. Datele furnizate de Utilizator vor fi protejate de Societate si vor fi folosite pentru a va contacta pentru confirmari si informatii legate de produsele comandate si comanda, cat si de catre partenerii implicati si firmele de curierat (pentru livrare sau in cazul in care nu sunteti gasiti la adresa indicata in comanda). 
c) Aveti capacitatea legala si va luati raspunderea financiara pentru executarea legala, integrala si corecta a tuturor tranzactiilor efectuate ca Utilizator pe numele si contul dumneavoastra.
d) In cazul in care o comanda plasata de dumneavoastra, Utilizator, doriti a se livra la alta adresa decat cea pe care o aveti initial declarata ca client/utilizator, atunci aveti obligatia sa ordonati acest lucru in scris in momentul plasarii comenzii. 
e) Dumneavoastra, Utilizator, nu veti folosi acest site in scopuri speculative, nu veti genera comenzi frauduloase sau false. Utilizatorul este deplin constient si are capacitatea legala de a intelege si de a suporta eventualele consecinte de natura juridica, financiara sau de alta natura, ce ar putea decurge din folosirea necorespunzatoare a acestui site si incheierea contractului prin acceptarea termeni si conditii.
f) Dumneavoastra, Utilizator, va luati astfel obligatia scrisa de a nu folosi site-ul in alte scopuri decat cel personal si necomercial 
g) Utilizatorul, are posibilitatea de a face comentarii pe site la adresa produselor si de a comunica cu comunitatea din social media (Facebook, Google+, Instagram, Twitter, ...etc insa fara a se limita la acestea) ; comentarii si comunicari/mesaje, denumite in continuare „Postari”. Se interzice transmiterea de Postari cu scop speculativ, politic, pornografic, rasist sau xenofob, cu continut jignitor, ce pot contine injuraturi, jigniri, amenintari, care pot tulbura linistea si viata altor persoane fizice sau juridice si nu au voie sa contina materiale ce contravin legii. In acest sens, textele, materialele si Postarile nu au voie sa incalce drepturile de autor si proprietate intelectuala. Utilizatorul garanteaza ca dispune de toate drepturile, licentele, autorizatiile, documentele referitor la continutul Postarii.
Publicarea acestor Postari pe site poate avea loc numai dupa o aprobare prealabila. In acest sens, Societatea isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site/social media anumite Postari si nici nu trebuie sa argumenteze motivele pentru care a luat o astfel de decizie. Postarile Utilizatorului nu au voie sa contina virusi, copii de e-mail-uri continand texte, poze, schite, imagini, reclame sau adrese ale unor terte persoane (fizice sau juridice) sau orice forma de SPAM. Sesizari legate de incalcarea drepturilor de autor, a drepturilor de proprietate intelectuala pot fi transmise la: contact[at]stilultau.ro
h) Utilizatorul prin Postarile, mesajele, e-mail-urile si comunicarile scrise (inclusiv Postarile) pe care le are cu Societatea, prin acceptarea termeni si conditii si utilizarea site-ului www.stilultau.ro, confirma ca acorda Societatii si partenerilor sai dreptul exclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi si traduce, de a modifica si adapta respectivele Postari si dreptul de a le publica pe site si in orice forma media (print, radio, TV, internet)
i) Utilizatorul confirma, ca a inteles ca Societatea nu isi ia nici un fel de raspundere de orice fel in cazul in care Utilizatorul comunica datele personale, parole, pin-uri, coduri de acces, adresa de e-mail, numere de telefon, fara a se limita la acestea; unei alte persoane fizice sau juridice, eventual unui alt Utilizator al site-ului www.stilultau.roSocietatea nu va publica astfel de informatii pe site si nici nu le va cere, insa inceperea si continuarea unei discutii in sau in afara site-ului si subdomeniilor acestuia se face propria raspundere. Deasemenea Societatea nu poate fi facuta responsabila pentru erorile, efectele folosirii frauduloase (fara a se limita la acestea) aparute in urma neglijentei Utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
j) Dumneavoastra, ca Utilizator, sunteti obligat(a) sa furnizati datele din formularul de inscriere (comanda rapida sau creare cont) depinde de optiunea dvs., acestea fiind necesare pentru emiterea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Societate in scopul facturarii si livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra, Utilizator.
k) In cazul returului de produse, dumneavoastra Utilizator, sunteti obligat sa comunicati coordonatele bancare si contul IBAN in formularul de retur. Numai Societatea va putea sa va ramburseze contravaloarea produselor. Nu se vor face returnari de bani decat prin transfer bancar.

Societatea nu va fi responsabila pentru pierderile directe sau indirecte rezultate din folosirea defectuoasa a site-ului sau datorita utilizarii acestuia sau actiunii contrar prevederilor acestui contract. 
Valoarea pierderilor nu va putea niciodata depasi pretul produselor comandate. Deasemenea valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite in orice situatie de catre Societate in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoarea unei comenzi plasate de catre Utilizator, este totalul valorii sumei incasate de Societate de la Utilizator pentru respectiva comanda, excluzand in toate situatiile cheltuielile de transport.
Deasemenea, Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru greseli de afisare sau tiparire; fara limitare la preturi, carcateristici, descrieri, imagini si altele. In cazul unei erori, Societatea isi rezerva dreptul de a informa clientul in cel mai scurt timp despre neconcordanta aparuta si de a opri sau anula livrarea produsului respectiv si a comenzii pana la remedierea neconcordantei si primirii acceptului clientului ca se poate livra produsul cu datele noi.

Platile

Conform celor prezentate pe site si in sectiunea/pagina “Termeni si Conditii”, nu se accepta nici o alta modalitate de plata decat cele prezentate pe site.
Produsele comandate de pe site-ul www.stilultau.ro pot fi platite o data cu livrarea lor prin curier (numerar la livrare/cu ramburs), plata cu cardul prin intermediul platformei securizate al MobilPay sau poate fi facuta plata in avans in contul Societatii (transfer bancar). In momentul plasarii comenzii va rugam sa specificati cum doriti sa efectuati plata. Pentru produsele cu plata in avans, inclusiv a celor care se aduc pe baza de comanda, Societatea isi rezerva dreptul de a efectua livrarea numai dupa intrarea integrala a banilor in contul Societatii. Societatea va elibera o nota informativa pentru plata, pe baza careia veti putea efectua viramentul banca (ordin de plata).
Pentru produsele ce se aduc pe baza de comanda, Societatea isi rezerva dreptul de a solicita plata unui avans intre 50% - 70% din valoarea produsului. Diferenta urmeaza sa fie achitata, fie cu plata ramburs (cu plata la livrare prin curier) sau plata prin virament bancar (direct in contul societatii). Produsele comandate trebuie achitate intregral in avans, in caz contrar Societatea isi rezerva dreptul de a nu efectua livrarea. Plata prin ordin de plata se face in baza notei informative pentru plata emise de Societate.

Plasarea comenzilor

Primul pas: vizionati produsele
Odata ce ati gasit un produs care va place si corespunde cerintelor dumneavoastra, cu un simplu click pe imagine, se va deschide o alta pagina unde veti avea posibilitatea de a vizualiza toate detaliile produsului (poza/poze, descriere, pret, disponibilitate, diverse recomandari, comentarii la adresa produsului). Fereastra de prezentare are optiunea de marire a pozei produsului (lupa).

Al doilea pas: selectati produsele

Selectati produsul, culoarea, cantitatea, dupa caz si marimea si apasati butonul „Adaugare in cos”.

Produsele se vor duce automat in cosul de cumparaturi si veti putea vizualiza toate produsele selectionate de catre dumneavoastra, cu posibilitatea de a schimba cantitatea dorita sau sa stergeti pe unele dintre ele, si veti putea vizualiza si suma totala a cumparaturilor. Disponibilitatea produselor adaugate de dumneavoastra in cos, nu este garantata decat in momentul in care ati finalizat verificarile si ati apasat butonul „Confirm comanda”.

Dacă sunteţi vizitator/client nou  si doriti sa plasati o comanda, puteti alege optiunea „comanda rapida”. Urmati pasii si introduceti datele de care avem nevoie pentru a va prelucra comanda, a o pregati, a o factura si trimite catre dumneavoastra. Datele vor fi sterse dupa 1 luna de zile de la cumparare. Datele furnizate de dumneavoastra sunt folosite exclusiv pentru contact si facturare in stricta legatura cu comanda dumneavoastra, stadiile de prelucrare si livrarea acesteia. Va recomandam sa cititi Termenii si Conditiile dupa care lucreaza acest site. Va trebui sa acceptati Termenii si Conditiile.

Utilizand acest site sunteti, de acord in totalitate cu acesti Termeni si Conditii, fara nici o alta restrictie.

Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest site in nici un fel, respectiv nu puteti plasa comenzi, nu puteti comanda produse, nu primiti status al comenzii si informari. 
Daca sunteti deja Utilizator introduceti adresa de e-mail şi parola, astfel datele pe care le aveti ca utilizator se vor incarca automat.

Confirmarea comenzilor

Societatea va cere confirmarea comenzilor lansate de Utilizatori, telefonic si/sau prin e-mail, si va informa in timp util, corect şi complet asupra:

 1. disponibilitatii produselor,
 2. va poate sfatui pentru gasirea unui alt produs, in cazul in care cel dorit initial nu este disponibil
 3. detalii privind produsele ce pot fi aduse la comanda
 4. pretul produselor comandate si totalul comenzii, cu toate taxele incluse
 5. confirmarea adresei de livrare, suma cheltuielilor de livrare si termenul de livrare
 6. modalitati de plata
 7. dreptul de denuntare unilaterala a contractului, cu respectarea clauzelor de returnare sau schimbare a produselor
 8. perioada de valabilitate a ofertei si/sau a pretului, in cazul promotiilor

Livrarile

Societatea isi rezerva dreptul de a afectua livrarile doar prin intermediul firmelor de curierat rapid cu care are contracte.

Nu se efectueaza livrari prin intermediul serviciilor Posta Romana.

Livrarile produselor se pot face oriunde in Romania.

Termenul de livrare pentru produsele in stoc va fi comunicat fiecarui client pentru fiecare comanda in parte. Acesta poate varia de la 24 ore in Bucuresti, la 48-72 ore pentru orasele si localitatile care se afla in afara zonelor de livrare ale firmelor de curierat, pentru care este necesara deplasarea speciala a curierului. 
Conditia livrarii in termenele specificate mai sus (termenul porneste din momentul confirmarii comenzii de catre Societate) este ca Utilizatorul sa plaseze comanda pana la ora 15.00.

Livrarea se face prin firma de curierat URGENT CARGUS, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un centru URGENT CARGUS. Pentru localitatile in afara ariei de acoperire Cargus va fi perceput un tarif special.

Pentru produsele la comanda termenul de livrare este din experienta noastra mai mare de 72 ore, Societatea va putea comunica un termen orientativ Utilizatorului, pentru fiecare comanda in parte.

Costurile de livrare sunt: 20 RON

Comenzile cu valoare peste 300 RON beneficiaza de livrare gratuita.

Comenzile plasate de Utilizator prin intermediul site-ului, adica online, de luni pana vineri (zile lucratoare), pana la ora 15.00, vor fi pregatite si expediate in aceeasi zi, astfel comenzile vor putea fi receptionate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile trebuie confirmate telefonic sau in scris de catre Utilizator, in acest sens veti fi contactati de Societate in intervalul 10.00 – 15.00.
Comenzile plasate de Utilizator dupa ora 15.00, la sfarsit de saptamana, respectiv zilele de sambata si duminica, precum si in zilele de sarbatori legale, se vor pregati si expedia in urmatoarea zi lucratoare. De asemenea in perioadele de concedii sau zile libere se afiseaza pe site data dupa care se vor prelucra comenzile dumneavoastra.
Societatea de curierat nu efectueaza livrari in zilele de sambata si duminica.
Fiecare comanda este atent verificata de personalul Societatii pentru a corespunde in totalitate cantitativ cu comanda lansata de Utilizator. Verificarile calitative si de integritate a produselor si ambalajelor au loc in momentul pregatirii comenzii. In acest sens, fiecare produs si colet trece printr-un control al calitatii. Acest fapt elimina posibilitatea de a fi livrate produse cu defecte.
Dupa preluarea produselor de catre curier, Utilizatorul va primii pe e-mail un mesaj de confirmare „Comanda expediata prin curier”. Dupa caz, firma de curierat va contacta telefonic persoana care a fost menţionata ca destinatar, pentru a stabili de comun acord data si ora livrarii coletului.
Adresa mentionata de Utilizator ca destinatie in formularul de comanda, nu poate fi modificata ulterior, daca comanda a fost lansata si confirmata telefonic.

Receptia si preluarea fizica a produselor

In momentul sosirii curierului, Utilizatorul primeste produsele comandate si documentele aferente (factura, chitanta pentru plata ramburs de la firma de curierat, etc.). Receptia produselor si semnarea documentelor insotitoare a expeditiei (AWB) si/sau a facturii reprezinta confirmarea directa si clara ca produsele au ajuns in perfecta stare si sunt conforme cu comanda plasata de Utilizator.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si/sau continutul unor colete se vor face de catre Utilizator in momentul livrarii, in prezenta curierului, direct pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, sau se refuza primirea si plata coletului. Utilizatorul, confirma prin acceptarea „Termeni si Conditii” ca a inteles si este constient ca orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, nu vor fi luate in considerare de catre Societate.

Reclamatii

Daca Utilizatorul intimpina greutati si probleme in legatura cu o comanda ferma plasata, atunci poate in prima faza sa contacteze Societatea, in scris sau telefonic, precizand in detaliu problema.

Orice conflict aparut intre Utilizator si Societate se va rezolva in prima faza pe cale amiabila. In cazul in care Utilizatorul si Societatea nu ajung la un inteles si rezolvare a problemei, atunci se aplica clauza medierii obligatorii.

Prin semnarea „Termeni si Conditii”, Utilizatorul confirma ca este deplin de acord in aplicarea clauzei medierii obligatorii, solutionarea cazand in sarcina unui mediator acreditat si autorizat.

Returnarea produselor
Utilizatorul poate returna produsele, in urmatoarele conditii:

1) Utilizatorul trebuie sa notifice Societatea de intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail, telefon, etc) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau a serviciilor.

2) Potrivit legislatiei in vigoare (Ordonanta de urgenta 34/2014), privind produsele achizitionate la distanta, aveti la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea coletului, sa ne anuntati despre intentia de a returna produsele. 
Acest termen porneste din momentul in care ati intrat in posesia produselor.

3) Utilizatorul are obligatia de a pastra si de a trimite produsele in ambalajul original si etichetele produselor comandate atasate in starea initiala. In cazul in care acestea sunt deteriorate, Societatea isi rezerva dreptul de a nu rambursa banii, nici de a schimba cu un alt produs. Coletul va fi trimis inapoi catre Utilizator/Client, cheltuielile de transport urmand sa fie suportate de Utilizator/Client
Definirea ambalajului original: ambalajul produsului comandat, aflat in interiorul plicului de plastic in care este transportat de firma de curierat. De exemplu, ceasul trebuie trimis inapoi in cutia lui originala; esarfa in punga/plicul ei original; geanta in sacul ei textil si punga de plastic exterioara de protectie impreuna cu etichetele asa cum au fost ele din fabrica; ....etc.

4) Returnarea produselor se va face exclusiv prin acelasi serviciu de transport/firma de curierat, URGENT CARGUS, cu specificarea explicita ca toate cheltuielile de transport retur sunt suportate exclusiv de catre Utilizator/Client. Atat sarcina transportului produselor prin curierul acreditat de www.stilultau.ro, cat si costurile aferente, cad exclusiv in sarcina Utilizatorului/Client
Societatea NU ridica coletele trimise prin Posta Romana, care trebuie ridicate de la oficiile postale!

5) Utilizatorul trebuie sa asigure produsele returnate pe perioada transportului. In cazul in care produsele returnate sosesc deterioarate datorita ambalarii necorespunzatoare de catre Utilizator/Client, atunci contravaloarea produselor va fi suportata integral de catre Utilizator/Client. In acest caz produsele i se trimit retur Utilizatorului (costul este suportat de Utilizator/client) si nu se returneaza banii.

6) Utilizatorul are responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire, vor fi returnate catre Societate in maxim 14 zile lucratoare de la data primirii produsului/produselor, in caz contrar Societatea va considera cererea nefondata, respectiv invalida.
In cazul in care produsele comandate, pe care Utilizatorul le returneaza Societatii in urma unei notificari, prezinta urme de folosire/utilizare, sunt zgariate, lovite, au fost desigilate/resigilate, nu sunt in ambalajul original, sunt incomplete, miros a fum, parfum, etc, etichetele nu sunt intacte, nu sunt insotite de toate documentele cu care au fost trimise (factura fiind dovada cumpararii de la Societate), atunci Societatea isi rezerva dreptul de a nu le accepta retur, de a NU returna banii Utilizatorului si de a trimite inapoi Utilizatorului produsele, acesta urmand sa plateasca transportul si in acest caz.

7) Se acorda o garantie de 30 zile de la data facturarii pentru produsele cumparate.


In toate cazurile de retur si re-expediere, Utilizatorul, prin acceptarea „Termeni si Conditii”, confirma suportarea tuturor cheltuielilor de transport implicate de returnare/re-expediere.
Nu se accepta coletele retur trimise cu ramburs.
Rambursarea contravalorii produsului acceptat la returnare se va face in cel mult 14 de zile de la confirmarea returului, prin transfer bancar in contul IBAN al Utilizatorului/clientului specificat in formularul de retur. Societatea, in cazul in care produsele returnate sunt intacte si complete, (conform facturii fiscale cu care au fost acompaniate) va returna in intregime sumele (contravaloarea produselor si transportul catre client).

Pentru evitarea oricaror neintelegeri, produsele si coletele continand produse, care nu corespund din punct de vedere estetic, au urme vizibile de purtare si/sau deteriorare, nu sunt in stare buna, vor fi refuzate. In acest sens, Societatea va fotografia in prezenta curierului coletul si/sau produsele si va intocmi un proces verbal in care va fi specificata starea coletului si/sau a produselor.

In conditiile in care nu se accepta returul/inlocuirea/schimbul unor produse, Societatea isi rezerva dreptul de a percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor, respectiv ambalare, reambalare, manipulare, fara a se limita la cele enuntate, pentru readucerea produselor si coletelor la starea initiala. Aceste taxe pot varia de la 0% la 50% din valoarea initiala a produsului. Contravaloarea acestor taxe se va scade din suma ce trebuie returnata Utilizatorului/Client.

Decizia de asigurare sau nu a produselor comandate (a coletului) pe durata transportului de la Utilizator/Client catre Societate cade in sarcina Utilizatorului/Client.
In cazul in care Societatea va acorda transport gratuit, si dumneavoastra Utilizator/Client ati beneficiat de transport gratuit pentru o comanda si faceti retur la mai mult de jumatate din comanda, din costul total al produselor, se va scade taxa de transport care ar fi fost aplicata in cazul in care transportul nu ar fi fost gratuit (taxa de transport care este suportata de catre Societate la expedierea comenzii dumneavoastra).
Pentru a returna un produs, va rugam sa ne informati in avans in scris la contact[at]stilultau.ro si sa completati formularul de retur sau sa urmati pasii comunicati de noi si sa-l expediati impreuna cu factura si produsele returnate. In acest fel ne ajutati sa ne imbunatatim activitatea si sa evitam pe viitor astfel de situatii.

Pasi ce trebuie urmati pentru efectuarea returului:

a) trimiteti pe adresa contact[at]stilultau.ro un e-mail sau anuntati telefonic la 0728 56 56 54 (cu privire la intentia dumneavoastra

b) asteptati sa fiti contactati de catre noi, va vom trimite "formularul de retur" pentru a fi completat sau va vom explica telefonic ce pasi aveti de urmat

c) inserati in colet produsul si factura fiscala sau o copie lizibila a acesteia, precum si formularul de retur avand contul IBAN (format din 24 carcatere), banca si numele titularului de cont (date necesare transferarii banilor). Titularul contului trebuie sa fie Utilizatorul/Clientul sau persoana/societatea care a achitat. Ambalati bine produsul astfel incat sa fie protejat pe durata transportului, utilizati folie de protectie.

d) verificati ca ati asigurat produsele pe perioada transportului

e) expediati coletul cu aceeasi firma de curierat (URGENT CARGUS), in maxim 48 de ore de la anuntul privind returul sau de la trimiterea formularului de retur

f) verificati ca datele mentionate pe colet sa fie complete si corecte

Expeditor: Nume, Prenume
Adresa: Str. Nr., Oraş, Judeţ

 

Destinatar: SC Fashion Accessories Traders SRL

Adresa: Drm. Valea Danului nr. 36, ap. 50, sector 6, 061982 Bucuresti
Telefon: 0728 56 56 54

 

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

 1. produsul a fost o comanda speciala
 2. instructiunile de utilizare specifice produsului nu au fost respectate in totalitate
 3. ambalajul original este deteriorat sau lipseste
 4. etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc
 5. produsul prezinta urme de folosire/utilizare
 6. factura este distrusa/pierduta

Forta majora:

Societatea nu va raspunde de intirzierea in executare, si/sau neexecutarea contractului, din cauza unor evenimente de forta majora, care sunt situatii iesite de sub controlul Societatii inclusiv, insa fara a se limita la, dezastre naturale, incendii, explozii, inundatii, razboaie, revolutii, rebeliuni, greve, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, actiuni guvernamentale, intreruperea activitatii, dispute de munca, orice stari sociale si de munca anarhice, epidemii si/sau maladii, imposibilitatea de a obtine produse, materiale, servicii, echipamente sau mijloace de transport. Forta majora este definita de legea romana.
Exceptand cazurile in care este altfel prevazut, nici Societatea, nici Utilizatorul, ce au incheiat contractul la distanta care este inca in derulare, nu vor fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, nu vor cere daune interese sau penalitati, daca neexecutarea obligatiei respective, sau executarea cu intirziere a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
Partea care invoca forta majora este obligata sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
Partea care invoca forta majora (evenimentul mai sus mentionat) este exonerata de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul ce impiedica executarea contractului la bun sfarsit nu inceteaza in termen de 48 ore.
Daca in termen de 15 zile de la data producerii evenimentului de forta majora respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte penalizati sau daune-interese.
Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului de forta majora.

 


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor.
Ascunde